Upoznajte HUB psihoterapeutkinju, Teu Martinović, koja pomaže studentima i studenticama

Upoznajte HUB psihoterapeutkinju, Teu Martinović, koja uveliko pomaže studentima i studenticama da prihvate stres na najblaži mogući način i da se znaju nositi sa izazovima koji im se nađu na putu.


Upoznajte HUB psihoterapeutkinju Teu Martinovic koja pomaze studentima i studenticama

Ovo je već drugi mjesec otkako je Homework Hub pokrenuo HUB Mental Health aktivnost sa ciljem promocije mentalnog zdravlja i brige o istom kao prioritetnog pojma za zdravo društvo.

U sklopu toga poslali su HUB inicijativu Skupštini Kantona Sarajevo za uspostavu #NarandzastiTelefon koji će biti dostupan 24/7 svim mladim ljudima kojima je potrebna mentalna podrška.

HUB je omogućio svim svojim članovima i članicama psihoterapijske usluge u saradnji sa Fondacijom Krila nade, a šta nam to Tea poručuje, pročitajte u intervjuu.

Šta je Homework HUB?

Homework Hub je multifunkcionalni prostor za učenje, rad i druženje. Zasnovan je na principu coworking prostora s prilagodbom za studente i mlade. Homework Hub je, kako kažu osnivači, nastao iz potreba sa kojima su se i sami susretali kao studenti, a to je motivirajući prostor gdje mladi mogu ispunjavati svoje školske/univerzitetske obaveze, učiti sami ili u grupi i pripremati se za ispite, testove i parcijale.

U sklopu Homework Huba nalazi se i “STUDOMAT” kutak.

Osim motivirajućih izreka koje studentima pomažu da ostanu fokusirani tokom učenja, STUDOMAT Smart Table studentima omogućava da jednostavnim skeniranjem QR codea posjete STUDOMAT i pročitaju korisne informacije i naoštre moždane vijuge rješavajući testove i mozgalice.

AH2A3918

U sklopu STUDOMAT kutka nalazi se i STUDOMAT TV putem kojeg emitujemo korisne informacije sa našeg portala. Dok uče i spremaju ispite studenti mogu pratiti aktuelne konkurse za stipendije, prakse is tudentske poslove.

Homework možete posjetiti na adresi Kolodvorska 12 u Sarajevu, pratiti ih na Facebooku i Instagramu.