UNSA: Dan otvorenih vrata Farmaceutskog fakulteta 2017.

Pozivaju se svi zainteresovani da prisustvuju manifestaciji „Dan otvorenih vrata Farmaceutskog fakulteta 2017.“, koja će se održati u subotu 22. aprila 2017. godine u prostoru Farmaceutskog fakulteta u Sarajevu u terminu od 10:00 do 14:00 sati.


Foto: Farmaceutski fakultet u Sarajevu
Foto: Farmaceutski fakultet u Sarajevu

Manifestacija je namijenjena svim zainteresiranim učenicima završnih razreda srednjoškolskih ustanova. Nastavnici i saradnici Farmaceutskog fakulteta ovom manifestacijom žele približiti studij farmacije zainteresiranim i budućim studentima i predstaviti ga kroz eksperimente i prezentacije katedri Fakulteta.

Planirano je da se u grupama od po 15-20 učenika u amfiteatru Fakulteta posluša prezentacija o Farmaceutskom fakultetu, obiđu laboratorije Fakulteta u kojima će biti izvedeni eksperimenti i da se tom prilikom u razgovorima sa nastavnicima, saradnicima i studentima Fakulteta dobiju sve informacije o studiju farmacije. Pripremljeni program će trajati jedan sat.

Svi zainteresirani trebaju se prijaviti koordinatoru v. ass. Amaru Osmanoviću na e-mail adresu amar.osmanovic@ffsa.unsa.ba ili na broj telefona 061/256-848 najkasnije do 17. aprila 2017. godine. U prijavi treba naznačiti ime i termin posjete, kako bi se pravovremeno mogao napraviti tačan raspored posjeta i kako biste o istom bili obaviješteni. Predviđeni termini posjeta su od 10:00, 11:00, 12:00 i 13:00 sati.

– Sa željom za budućom uspješnom saradnjom, pozivamo vas da nas posjetite tokom „Dana otvorenih vrata Farmaceutskog fakulteta 2017, navode na kraju saopštenja iz Univerziteta u Sarajevu.

(STUDOMAT.ba)