“Uči, zalaži se, iskaži se”: Coca Cola zapošljava pripravnike, konkurs otvoren do 14. decembra!

Kompanija Coca-Cola HBC B-H Sarajevo pokrenula je novi pripravnički program "Uči, zalaži se, iskaži se" otvarajući mladim fakultetski obrazovanim ljudima priliku za zapošljavanje u području marketinga, finansija, prodaje, upravljanja operativnim poslovima i ljudskim potencijalima.


Uči zalaži se iskaži se Coca Cola traži pripravnike konkurs otvoren do 14. decembra

Cilj ovog jednogodišnjeg programa jeste pružiti mladim ljudima priliku za učenje i rad u jednoj od najdinamičnijih kompanija, koja je dio Coca-Cola Hellenic Grupe. Na taj način kompanija želi pridonijeti većoj zaposlenosti mladih, upozoriti na važnost usvajanja novih znanja i nakon završenog studija te na važnost mobilnosti za izgradnju uspješne karijere.

Konkurs za ulazak u Coca Cola pripravnički program otvoren je do 14. decembra 2015, a sve informacije i uslove za prijavu studenti mogu pronaći na ovom linku te na zvaničnoj Facebook stranici.

Odabrani kandidati dobit će jednogodišnje pripravničke ugovore koji im otvaraju mogućnost za ulazak u Coca Cola program za razvoj talenata i ubrzani razvoj karijere kod jednog od najpoželjnijih poslodavaca na bh. tržištu i dobitnika niza priznanja za uspješno upravljanje ljudskim potencijalima.

(VMGM)