Soba u kojoj žive tri studentice, nalazi se u III paviljonu i sa ovim problemom suočavaju se već šest mjeseci, piše Buka.

Prijavile su kvarove, obraćale se upravniku Doma, ali niko ovaj problem nije doživio kao bitan i nije ga ni pokušao riješiti. Punih šest mjeseci! Studentski predstavnici uglavnom, mladi partijski uhljebi, takođe se ne oglašavaju iako se snimak nalazi i na FB stranici Studenstkog centra.

Kako su za Buku rekli studenti, situacija u Domu je inače daleko od zadovoljavajuće. Jedino na hranu nemaju zamjerke,  ali zato strahuju od predstojeće zime. Kažu da je prethodna bila teška i hladna, a radijatori mlaki.

– Tople vode nije bilo oko dva mjeseca, a jedan period je dolazila samo u jutarnjim časovima.  Sada zamislite kako je kupati se ledenom vodom i izaći u hladnu prostoriju, kaže jedan od studenata.

S druge strane student Dejan Babić smatra da je najveći problem u samoj studentskoj populaciji koja je nezainteresovana za bilo kakve promjene i samim tim ne želi javno dići svoj glas i ukazati na probleme kojih ima i previše, tako da je uvjeren da će se u budućnosti viđati i slike puno gore od memljivih i vlažnih studentskih soba.

(Buka)