Većina ljudi danas svakodnevno aktivno koristi društvene mreže na kojima objavljuju fotografije, misli i događaje iz privatnog života, ne promišljajući ranije o tome kako internet pamti sve. Među mnogobrojnim stvarima koje o sebi otkrivate na društvenim mrežama, postoji 13 stvari koje ipak ne biste trebali dijeliti javno, piše Brightside.

Provokativni komentari

Čak i ako volite izraziti svoje mišljenje, reći ono što vam je na umu ili se našaliti na nečiji račun, pazite da to učinite tako da se nitko ne uvrijedi. Rasprava koja bi mogla uslijediti zbog neprimjerenog komentara mogla bi vam bespotrebno oduzeti vrijeme, povrijediti nečije osjećaje ili vam donijeti prijavu nezadovoljnih korisnika, prenosi mreza-mira.net.

Intimni detalji o vezi

Sve što se događa između vas i vašeg partnera trebalo bi ostati među vama. Ne žalite se na njihove postupke, ne otkrivajte njihove privatne stvari i ne komentirajte ih na društvenim mrežama jer biste se kasnije mogli naći u neugodnoj situaciji, ispasti bezobrazni ili pokvariti odnos koji ste dosad izgradili.