Test ličnosti: Šta vaš najdraži cvijet govori o vama

Omiljeni cvijet može otkriti jeste li romantična osoba, marljiv radnik ili možda osoba koja uvijek voli izgledati sređeno.


flower
Foto: Envato

Kad je u pitanju ukrašavanje doma sa svježim cvijećem ili sadnja u vrt i saksije, svi imamo svoje favorite – vrstu za koju ćemo se najradije odlučiti, a kako prenosi Radio Sarajevo, čini se kako omiljeni cvijet može mnogo otkriti o karakteru.

Od dolje navedenih vrsta odaberite najdražu i saznajte više o svom karakteru.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

1. Ruža

Ruža označava ljubav, strast i romantiku pa ako je ona vaš odabir, sigurno ste jako romantični s tradicionalnim pogledom na ljubav. Za vas se ljubav iskazuje poezijom i poklanjajem ili primanjem cvijeća.

Također, ljubitelji ruža izvlače ono najbolje iz svog okruženja, jer su i sami ljubazni i puni ljubavi.

heart shaped roses and rose flower
Foto: Envato

2. Ljiljan

Foto: Envato
Foto: Envato

Ako vam je najdraži cvijet ljiljan, onda ste marljivi i poznati po tome što se u svakom području života trudite dati sve od sebe. Osim toga, ljiljani simboliziraju ljepotu pa vas drugi vjerovatno vide kao osobu koja uvijek izgleda dobro i uvijek je sređena.

Možda će vas netko pogrešno smatrati i nepristupačnima, ali vi ste jednostavno dobro organizovani i volite da je sve po planu i sve na svom mjestu.

3. Tulipan

Ljubitelji tulipana su uredni i pristojni i uvijek se drugima pokazuju u svom najboljem izdanju. Po njima se ljubav iskazuje darivanjem pa su skloni darovima razmaziti svoje voljene, a vole i primiti dobro promišljen, personalizirani poklon.

bouquet of tulips
Foto: Envato

4. Narcis

Ako je narcis vaš omiljeni cvijet vi ste otvorena i vesela osoba. Vrlo ste zabavni i energični, no u isto vrijeme osjetljivi i brižni. Poznati ste po tome što znate organizovati dobru zabavu ili druženje, a i uvijek se pobrinete da se svaki gost dobro provede.

5. Suncokret

Suncokreti označavaju radost i sreću, a to bi značilo da ste i vi takva osoba, no uz to ste i inteligentni. U svemu vidite nešto dobro, a najviše volite provoditi vrijeme s porodicom i prijateljima, te s ljudima koji imaju sličnu pozitivnu energiju.

sunflower
Foto: Envato

6. Orhideja

Foto: Envato
Foto: Envato

Orhideje predstavljaju ljepotu i snagu, karakteristike kakve često imaju i oni kojima su one najdraži cvijet. Ipak, drugi ih mogu vidjeti kao bezosjećajne jer uživaju u lijepim stvarima, a vole i uvijek lijepo izgledati.