Tarik u nevjerici: “Ne znam je li se ovo dogodilo u povijesti Milijunaša”

Vrlo zanimljiva situacija desila se u kvizu "Tko želi biti milijunaš?".


U novoj emisiji popularnog kviza “Tko želi biti milijunaš?” mladi Mario Hlevnjak, 23-godišnji električar koji je započeo igru prethodne sedmice, sa svim džokerima u “džepu” nastavio je svoj put prema milion kuna, no ipak ostao na minimalnom iznosu.

Advertisements

Naime, deveto pitanje za 16.000 kuna glasilo je: “Koja književna junakinja ima tri imena?” 

Tarik Filipović je rekao kako takmičara pitanja “maze”, ovo pitanje Mariu nije leglo. Mario je rekao da ga vuče odgovor B, a Filipović je odmah reagovao i podsjetio ga da ima džokere i upitao ga je li ima ikakvu podlogu za taj svoj odgovor.

Mario je, uprkos svemu, odgovorio da je njeogv konačan odgovor B: Gundulićeva Dubravka, iako ga je Tarik pokušao suptilno nagovoriti da iskoristi “džoker – zovi” ukoliko u ponudi ima bilo koga ko zna književnost.

Mario je ipak htio rizikovati, a to ga je dovelo do toga da kući ode sa iznosom od 1 000 kuna.

 – Pa mladiću.. mladiću.. nagovarao sam vas na džoker zovi, rekao sam nemojte, nemojte, nemojte.. jer nisam zbilja vidio razlog za ovo.., kazao je Tarik nakon što mu je obznanio da je tačan odgovor ipak A: Marinkovićeva Glorija. 

Advertisements

Drugi takmičar večeri bio je Dubravko Diklić iz Zagreba, diplomirani inženjer elektrotehnike. Iako se Dubravko činio vrlo siguran svoje odgovore, pitanje na kojem je pao bilo je za 8000 kuna: “Koliko centimetara nedostaje jardu da ‘postane’ metar?”

Dubravko je vrlo samouvjereno odgovorio da pitanje zna i odgovorio da mu je konačan odgovor B:5,86 cm. Takmičar je krivo izračunao jer je tačan odgovor bio C: 8,56 cm.

 – Šteta, ja sam vjerovao da znate zbilja, tako ste mi bili samouvjereni.. šteta, ostaše svi džokeri.., rekao mu je Tarik prije odlaska, a potom se još jednom osvrnuo na situciju prije biranja sljedećeg takmičara i kazao:

 – Ne znam je li se dogodilo u povijesti ‘Milijunaša’ da su dva natjecatelja u istoj emisiji otišla bez ijednog potrošenog džokera.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u video prilogu: