SYS Company nastupa sa jedinstvenom interaktivnom sesijom na NetWork 9 konferenciji

SYS Company d.o.o. je već devetu godinu zaredom ponosni sponzor NetWork 9 konferencije koja će se održati u periodu od 27. do 29. marta 2019. godine u Hotelu Grand Neum pod sloganom “Connecting the Dots”. Kompanija je ove godine Gold sponzor konferencije pružajući značajnu podršku ovom događaju.


SYS Company interaktivna sesija na NetWork 9 konferenciji

Drugog dana konferencije grupa inžinjera iz SYS Company održat će interaktivnu sesiju pod nazivom: „Savršen recept za jednostavan IT”.

Advertisements

Od malih preduzeća, predstavništava srednjih i velikih kompanija, proizvodnih pogona, prodajnih lanaca, obrazovnih, finansijskih, javnih institucija i drugih, od onih koji imaju “čovjeka za sve” do onih koji imaju velike IT timove, svi se pitaju:

  • kako riješiti nove izazove koristeći postojeću IT infrastrukturu, tim i investicije u razvoj i unaprijeđenje?
  • kako ostati aktuelan i konkurentan?

SYS company odgovara na pitanja kako optimizovati takve investicije tako da krajnji ishod bude jednostavan, svrsishodan, te da unaprijedi poslovne procese i ostane finansijski isplativ.

Advertisements

Po prvi put na konferencijama ovog tipa, inžinjerski tim sastavljen od stručnjaka iz više IT oblasti će učesnicima kroz interaktivnu diskusiju predstaviti SYS Company “modus operandi”. Predavači iz ove kompanije će govoriti o tome kako je moguće analizirati potrebe klijenata, na koji način komuniciraju svoj portfolio proizvoda i profesionalnih usluga i na koji način koncipiraju on-premise, hibridna i cloud rješenja kojima rješavaju izazove s kojima se klijenti susreću. Drugim riječima, podijeliće savršen recept za jednostavan IT pristup koji uključuje sve potrebne sastojke.

Istaknuti predavači, i vrsni inžinjeri koji će prenjeti svoje znanje kroz interkativnu sesiju iz SYS company će biti: Omar Kudović, Muamer Srnja, Faruk Zuko i Edin Mekić.

NetWork 9 konferencija ove godine u preko 80 predavanja donosi posljednje vijesti, teme i trendove vezane za umjetnu inteligenciju, Internet of Things, digitalnu transformaciju, moderno radno okruženje, poslovne aplikacije, cloud infrastrukuru, open source softver, sigurnost, naprednu analitiku i poslovnu inteligenciju, DevOps i multi-platformski razvoj. Novosti o NetWork 9 su dostupne i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn. #NetworkBiH i #ConnectingTheDots