Sveučilišni diplomski studij: Europski projektni management

Međunarodno sveučilište Alma Mater Europaea u suradnji s poduzećem Apple nudi mogućnost studiranja vrhunskog diplomskog sveučilišnog programa Europski projektni management.


alma mater

Cilj studija je stvoriti uspješne i inovativne managere i voditelje, koji će voditi poslove i politiku u Bosni i Hercegovini i u Europi. U tu svrhu nudimo prestižan program studija managementa i znanja o Europi, uz vrhunske predavače, ambicioznim i aktivnim studentima snažnog potencijala. Na studij se mogu upisati svi, koji su uspješno završili trogodišnji dodiplomski studij bilo kojeg smjera na nekom drugom univerzitetu ili su završili neki stari univerzitetni program. Nakon završetka studija stječe se sveučilišni naziv Magistar Europskih poslovnih studija: Europski projektni management. Magistarski studij Europskih poslovnih studija će biti odličan kamen temeljac za početak i nadgradnju vaše karijere. Nakon završetka studija bit ćete bogatiji za mnoga primjenjiva poslovna znanja, koja će vam prenijeti vrhunski stručnjaci iz različitih područja, posebice managmenta. 2013. godine Alma Mater Europaea u suradnji s poduzećem Apple uvodi revoluciju u način studiranja: osniva prvi studij u ovom djelu Europe na kojem svaki student dobiva vlastiti iPad s kojim će moći aktivno pratiti svoj studij. Iskustva s inozemnih škola dokazuju da je studiranje i učenje koristeći prednosti nove tehnologije (iPad) učinkovitije nego tradicionalno učenje. U usporedbi sa studentima koji su učili iz štampanih knjiga, studenti koji su kao alat za učenje koristili iPad uređaj zapamtili su više informacija te su pokazali viši stupanj snalažljivosti u praktičnom rješavanju postavljenih problema. Ovakav način obrazovanja rezultirao je pronalaskom boljih poslova u budućnosti. Prvoga dana predavanja svaki student dobiva najnoviji model iPada, na kojem se nalaze svi udžbenici, predavanja, video snimke i ostali potrebni materijali.

Koncept održavanja nastave

Nastava se izvodi sukladno modernom sustavu, putem kojeg se stječu najnovija teoretska znanja, najbolja iskustva iz prakse, a istovremeno je prilagođen i onima, koji su već zaposleni i nemaju mogućnost ni vremena svakodnevno prisustvovati predavanjima. Predavanje će se održavati svakoga petka poslijepodne te subotom prijepodne. Predavanja se mogu pratiti uživo putem računara, ili tek kasnije putem računara. Student pritom dobija zadatke, koje radi individualno tijekom ostatka tjedna. Individualni rad traje od osam do petnaest sati tjedno te ga student može planirati samostalno prema svojoj želji i mogućnostima. Već prvog dana studija, svaki student dobija na raspolaganje najnoviji model Apple iPad tableta, na kojem se nalaze svi materijali potrebni za uspješan tijek i završetak studija. Na njemu se mogu pratiti predavanja, čitati knjige, pisati seminari, a može sudjelovati i u raspravama s profesorima i ostalim studentima. Naravno, ukoliko student to želi, te iste knjige, koje su na iPadu, može zatražiti i u biblioteci u štampanom obliku.

Međunarodna praksa

Tokom trećeg semestra imat ćete priliku odraditi međunarodnu praksu u zemljama Europske Unije. Tako ćete sva naučena znanja moći primijeniti u realnom okruženju, ali i sakupiti još mnogo dragocjenih iskustava koja možete steči isključivo u praksi. Praksa nije obavezna, ali je segment studiranja koji, ako ga dobro iskoristite, može donjeti mnoge prednosti.

Učenje od najboljih

Predavači su svi do jednog vrhunski akademici i znanstvenici sa Harvarda i drugih univerziteta, a na predavanjima će gostovati i dobitnici Nobelovih nagrada. Ovako osebujne ličnosti prenjet će vam mnoga znanja i iskustva koja ćete moći iskorisiti u poslovnim, ali i u privatnim sferama života. Također, imati će te priliku učestvovati na znanstvenim konferencijama ili postati student ambasador u Bruxellesu.

Početak predavanja

Predavanja počinju u oktobru 2017. godine. Zatraži više informacija što prije i ne propusti prijave za upis!

Cijena studija

Cijena za jednu godinu inače iznosi 3200 EUR, ali sa Academicus stipendijom iznosi 2200 EUR. Školarina se može i smanjiti ako je kandidat završio četverogodišnji studij, u tom slučaju se priznaju i neki ispiti. Moguče je platiti na više rata. U cijenu su uključena sva predavanja, svi materijali, iPad in ekskurzija u Brisel. Zatraži više informacija – saznajte sve mogučnosti oko naplate školarine na email: morana.stipec@almamater.si i broj telefona +385 91 182 3109.

(STUDOMAT.ba)