STUDOMAT u novom ruhu

Godinu dana nakon osnivanja STUDOMAT je dobio novi dizajn koji će portal učiniti praktičnijim, preglednijim i vjerujemo funkcionalnijim, te se nadamo da će svim bh. studentima pomoći da novu akademsku godinu završe uspješno i da ispune sve svoje ciljeve.


Godinu dana nakon osnivanja STUDOMAT je dobio novi dizajn.

Advertisements

Kada se prije nešto više od godinu dana rodila ideja da se pokrene bh. studentski portal i kada se krenulo u realizaciju projekta niko nije očekivao da će STUDOMAT za samo godinu dana u ovoj mjeri postati prepoznatljiv među studentima i mladima. Na početku rada podržala nas je većina domaćih medija, a dobar broj njih nam je uz riječi podrške uputio i “sretno kolege, nadamo se da se nećete brzo ugasiti”. I nismo, još uvijek smo tu.

Advertisements

Početak svega je malen. S obzirom da živimo u Bosni i Hercegovini dodat ćemo – i težak. Takav je bio i početak studentskog informativnog portala STUDOMAT. Međutim, od početne grupice studenata koji su osnovali portal, naš tim sada broji više od 60 članova iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i iz susjednih zemalja. Rad je olakšan i STUDOMAT je prepoznat u bh. online prostoru kao pozitivna priča, što nam daje motiv da radimo još više i bolje. Prvi korak u tome je novi dizajn koji će portal učiniti praktičnijim, preglednijim i vjerujemo funkcionalnijim.

Prepuštamo vam da sami otkrijete šta je donio novi dizajn, te napominjemo da posjetite našu skriptarnicu i forum uz nadu da će STUDOMAT svim bh. studentima pomoći da akademsku godinu koja nam užurbano dolazi završe uspješno i da ispune sve svoje ciljeve.

Studenti i mladi koji žele postati dio našeg tima, razvijati  svoje vještine i znanja, steći reference, upoznati nove ljude i zabaviti se mogu nas kontaktirati ovdje.

(STUDOMAT.ba)

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!