STUDOMAT u novom ruhu

Godinu dana nakon osnivanja STUDOMAT je dobio novi dizajn koji će portal učiniti praktičnijim, preglednijim i vjerujemo funkcionalnijim, te se nadamo da će svim bh. studentima pomoći da novu akademsku godinu završe uspješno i da ispune sve svoje ciljeve.


novo ruho

Godinu dana nakon osnivanja STUDOMAT je dobio novi dizajn.

Advertisements

Kada se prije nešto više od godinu dana rodila ideja da se pokrene bh. studentski portal i kada se krenulo u realizaciju projekta niko nije očekivao da će STUDOMAT za samo godinu dana u ovoj mjeri postati prepoznatljiv među studentima i mladima. Na početku rada podržala nas je većina domaćih medija, a dobar broj njih nam je uz riječi podrške uputio i “sretno kolege, nadamo se da se nećete brzo ugasiti”. I nismo, još uvijek smo tu.

Početak svega je malen. S obzirom da živimo u Bosni i Hercegovini dodat ćemo – i težak. Takav je bio i početak studentskog informativnog portala STUDOMAT. Međutim, od početne grupice studenata koji su osnovali portal, naš tim sada broji više od 60 članova iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i iz susjednih zemalja. Rad je olakšan i STUDOMAT je prepoznat u bh. online prostoru kao pozitivna priča, što nam daje motiv da radimo još više i bolje. Prvi korak u tome je novi dizajn koji će portal učiniti praktičnijim, preglednijim i vjerujemo funkcionalnijim.

Advertisements

Prepuštamo vam da sami otkrijete šta je donio novi dizajn, te napominjemo da posjetite našu skriptarnicu i forum uz nadu da će STUDOMAT svim bh. studentima pomoći da akademsku godinu koja nam užurbano dolazi završe uspješno i da ispune sve svoje ciljeve.

Studenti i mladi koji žele postati dio našeg tima, razvijati  svoje vještine i znanja, steći reference, upoznati nove ljude i zabaviti se mogu nas kontaktirati ovdje.

(STUDOMAT.ba)