Studentski budžet: Kako pronaći kvalitetan pametni telefon?

Kako pronaći kvalitetan pametni telefon koji će zadovoljiti sve fakultetske potrebe, napraviti odličan selfie za Instagram, a da se uklopi u studentski budžet?


mobitel studentica 2

STUDOMAT danas donosi dva prijedloga. Uređaji LG K42 i LG K52 će se uklopiti u većinu studentskih budžeta, a dobit ćete pametni telefon sa 6,6-inčnim HD+ FullVision displejom koji će vam omogućiti da sa potpunim ugođajem pratite čak i online nastavu gdje god da se nalazite. Zvuk na uređajima je poboljšan LG 3D Sound Engineom tako da će gledanje i omiljenih serija na Netflixu predstavljati super ugođaj i zabavu.

Kako bi ugođaj gledanja serija i slušanja muzike bio još moćniji, prvih 10 online kupaca na poklon dobijaju Bluetooth zvučnik LG XBOOM Go PL2 s tehnologijom Meridian koji pruža premium kvalitetu zvuka. Pravo malo mobilno kino! Zvuči sjajno, zar ne? 🙂

AV XBOOMGo PL2 07 Battery Desktop

Ali ja hoću da imam super Instagram selfie?

K52 posjeduje glavne kameru od 48 MP koje snimaju svjetlije i oštrije fotografije i videozapise, a K42 ima vrhunsku primarnu leću od 13 MP. Jedinstvene značajke kamere omogućavaju brojne kreativne mogućnosti na novim pametnim telefonima serije K. Flash Jump Cut snima četiri slike u unaprijed zadanim intervalima kako bi stvorio zabavan efekt zaustavljanja pokreta, a AI CAM preporučuje optimalne postavke na temelju predmeta koje kamera vidi.

student selfie

Oba modela iz serije K mogu se pohvaliti elegantnim dizajnom koji će se sigurno svidjeti svim korisnicima. 

LG K42 je tanak i lagan, ali i robusan pametni telefon koji je otporan na udarce, padove, ogrebotine i ekstremne temperature u skladu s MIL-STD-810G certifikatom. Straga kućište ima i poseban uzorak koji ga čini jedinstvenim, a koji je otporan kako na ogrebotine tako i na ultraljubičaste zrake. Bočno je postavljena i dedicirana tipka za Google Assistant, kao i čitač otiska prsta. Baterija od 4000mAh omogućit će vam dugotrajno korištenje ovoga uređaja koji također ima ima poboljšani zvuk zahvaljujući 3D Sound Engineu. Tu su svakako i 3.5mm audio ulaz te USB Type-C ulaz, kao i podrška za Wi-Fi, Bluetooth 5.0 i GPS.

lg k 42

LG K52 ima velike FullVision zaslone od 6,6 inča omjera 20:9 i HD+ rezolucije. Za zvuk se brine LG 3D Sound Engine koji ga posebno optimizira ovisno o kakvoj se vrsti zvuka radi. Stražnja četverostruka kamera je od 48MP glavna, 5MP širokokutna, 2MP makro i 2MP dubinska. Baterija od 4000mAh omogućit će vam dugotrajno korištenje ovoga uređaja. Ovaj pametni telefon podržava vojni MIL-STD-810G standard tako da je otporan na udarce, padove, ogrebotine i ekstremne temperature.

lg k 52

Koji je vaš izbor? LG K42 ili LG K52? Uređaji su dostupni na prodajnim mjestima i na web shopu BH Telecoma.