Studentica Arijana: “Mislila sam da me na izbor za miss neće ni zvati jer sam preniska”

Mislila da je neće pozvati na izbor jer je "preniska", ali su joj navodno objasnili da se missica ne bira na temelju tjelesnih proporcija, već je važnija osobnost,


f 24876749 1024
Foto: Jutarnji.hr

Kada mi je stigao poziv za casting na izbor Miss Universe Hrvatske bila sam presretna što su me pozvali jer sam mislila da me zbog mojih 170 cm visine neće ni zvati, ali kasnije su nam na pripremama objasnili da se Miss Universe ne bira na temelju tjelesnih proporcija, već je važnija osobnost, objašnjava 19-godišnja Arijana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arijana Podgajski (@arijanapodgajski)

Pobjedom na Miss Universe Hrvatska ova studentica ekonomije iz Krapine dobila je i vrijednu nagradu, stipendiju za studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u Zagrebu gdje će nastaviti studirati ekonomiju.

Arijana se tome posebno veseli i vjeruje da će iskoristiti i mogućnost odlaska na jedan od 150 partnerskih fakulteta u svijetu.

Godina mandata Miss Universe Hrvatske bit će ispunjena i putovanjima pa je Arijana tako već posjetila BTC u Ljubljani, Italiju gdje je posjetila dugogodišnjeg sponzora izbora dizajnera Gimmija Baldinija u njegovom sjedištu u gradu Riminiju te Milano i Opatiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arijana Podgajski (@arijanapodgajski)

Mogućnost vrhunske promocije uz izbor Miss Universe prepoznala je i Hrvatska turistička zajednica.

Sudjelovanje na svjetskom izboru Miss Universe velika je promocija Hrvatske. Uz gledanost od preko 500 miliona u 170 zemalja te višemilionsku bazu na društvenim mrežama, Hrvatska dobiva vidljivost kakvu je teško izraziti u novcu i drago nam je da je Hrvatska turistička zajednica prepoznala tu mogućnost promocije. Tokom ljeta snimit ćemo nekoliko kratkih videa s Arijanom na prepoznatljivim lokacijama, što će biti dio njene prezentacije na svjetskom izboru, rekla je direktorica izbora Marija Kraljević.

Arijana se također i nedavno riješila dioptrije u Klinici Svjetlost riješivši tako dugogodišnji problem nošenja leća i naočala kako bi bila još spremnija za svjetski izbor Miss Universe.