Studenti dizajna interijera razgovarali o problematici navedenog studija

Selma Bektaš, također, studentica treće godine Dizajna interijera, porazgovarala je sa studentima o prednostima i manama samog studija.


grupa1
Foto: Bljesak.info

Na predmetu Osnove marketinga studenti druge i treće godine Univerzitetskog studija Dizajn interijera zajedno sa profesorom Veldinom Ovčinom, održali fokus grupu u čijem je cilju bila sama problematika navedenog studija.

grupa4
Foto: bljesak.info

Moderatorica fokus grupe Selma Bektaš, također, studentica treće godine Dizajna interijera, porazgovarala je sa studentima o prednostima i manama samog studija.

Moderatorica Selma Bektaš ističe kako su studenti odlični sagovornici i da joj je bilo zadovoljstvo voditi ovakvu vrstu fokus grupe.

Studenti su došli do određenih zaključaka na kojima su poradili tokom cijelog semestra i donijeli neke nove promjene koje će poboljšati situaciju i nekim novim generacijama donijeti olakšicu tijekom studiranja, prenosi portal bljesak.info.

Moderatorica Selma se zahvaljuje studentima na učešću i profesoru Veldinu na pruženoj prilici u spoznaji prednosti i mana studija.