Student na ruku tetovirao COVID potvrdu: Pogledajte kako ulazi u McDonalds

Pogledajte kako, uz pomoć tetovaže, ovaj student ulazi u McDonalds.


Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot

Svi koji posjeduju potrvdu, znaju kako je to: ulaziš u Poštu? Vadi mobitel. Ideš u klub? Potvrda. Ovom je studentu možda dosadilo stalno vađenje mobitela/printane potvrde pa sada kad ulazi u lokal ili prostor u kojemu je potvrda obavezna, samo podigne rukav.

Advertisements

Naime, talijanski student Andrea Colonetta ljetos je postao senzacija na internetu, nakon što je na TikToku i Instagramu ponosno pokazao svoju novu tetovažu – QR kod EU digitalne COVID potvrde tetovirane na unutrašnjem dijelu lijeve ruke.

Advertisements

Nije mu dugo trebalo da dođe do dovoljno velike popularnosti da ga zamijete i mediji, kojima je naglasio da je dobio obje doze. U Italiji, kao i kod nas, postoje mjere koje traže predočenje propusnica od svojih građana za ulazak u određene objekte ili na određena mjesta. Njihov Green Pass svojevrsna je talijanska verzija klasične EU digitalne COVID potvrde.

Colonetta je dao izjavu za njihove lokalne novine, Corriere della Calabria, o motivima za ovu tetovažu.

 – Ovo je sigurno nešto posebno, htio sam biti drugačiji od drugih, izjavio je.

Naravno da je internet ubrzo “napravio svoje” pa su ovaj mladić i njegova tetovaža poslali viralni hit, no, kako kaže, njegovi roditelji nisu bili zadovoljni izborom uzorka za tetoviranje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gabriele Pellerone (@gabrielepellerone)

S druge strane, na Instagram profilu tattoo artista koji ga je i tetovirao ipak stoji drugačije objašnjenje iza njegove odluke.

 – Tetovirani Green Pass je uspio, a činio se kao šala, stoji u opisu pod fotografijom.

 – Ovo je ironičan način prisjećanja na razdoblje totalne zbunjenosti, trenutak koji će zauvijek ostati neizbrisiv, i za mene i za njega. Hvala svima, piše u opisu fotografije.

Ljetos su društvenim mrežama kružili i video-isječci i fotografije kojima Andrea pokazuje da tetovaža doista “prolazi” kao potvrda, pa, nakon što ju skeniraju na ulazima lokala i restorana, dobije zeleno svjetlo za ulazak te se normalno kreće uokolo pomoću nje, prenosi Moj Faks.

 

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!