Student iz Tuzle objavio satiričan video: “Ono kad ti ostane osam predmeta do uslova, pa uzmeš stvar u svoje ruke”

Student "pronašao" ideju šta uraditi kada vam je ostalo osam predmeta za septembarski rok.


ipiccy image 10
Foto: TikTok

Ispitni rokovi mogu da budu veliki izazov za studente. Sada više nego ikada mladi ljudi osjećaju pritisak. Sigurno postoje oni studenti koji koji sebi zacrtaju cilj da polože sve predmete na prvom roku, ali mnogi će se složiti da je to prosto nemoguće, pa nekoliko predmeta ostane i za naredne rokove.

Ukoliko vam je ostalo nepoloženih predmeta i iz prvog semestra, ljeto bi vam moglo biti najgore godišnje doba. Umjesto boravka na plaži s prijateljima, primorani ste ostati kod kuće i učiti. Ispit se bliži, pa morate odbiti svaki poziv kada vas prijatelj pozove u grad.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Briga, vrućina, ogroman pritisak sve su to stvari koje izazivaju stres i utiču na psihičko stanje studenta. Jedino rješenje jeste da svoje ispitne obaveze raspredite lijepo tokom cijele godine. Ali ako ste se doveli u situaciju da ste se sada “probudili” morat ćete na neki način nadoknaditi izgubljeno vrijeme.

Tako se i student Fakulteta elektrotehnike u Tuzli našalio na ovu temu. Na svoj TikTok profil objavio je video i napisao:

“Ono kad ti ostane osam predmeta do uslova, pa uzmeš stvar u svoje ruke.”

Video je nasmijao mnoge, a pogledajte šta je uradio kako bi se izvukao iz ove situacije.

@derim_

Idee uslov… #fypシ゚viral #funny #foruyou #fypシ #foryou #viraall #school #studying #study #studentlife #student #dormroom #dorm #fyyypppp #bosnia #serbia #croatia #fyp #foryoupage #viral #foryou #bosna #srbija #hrvatska #mirzahatic #kristijangolubovic

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey