Studentice zbog prokišnjavanja u studentskom domu koriste “WC kišobran”

Zbog stalnog prokišnjavanja u WC-u kišobran je samo služio za tu svrhu, čak su za i nazvale "WC kišobran".


confused girl sitting under umbrella in living room
Foto: Envato

Studentski domovi su mjesta koja, zaista obilježe život studenata koji u njima provedu bar dio svojih studentskih dana. Trag ostavljaju sjećanja na nezaboravna druženja, stalno upoznavanje sa novim osobama, nova i drugačija iskustva i zabave do kasno u noć.

Ostaju u sjećanjima i manje lijepe uspomene: mnogo stresa, puno neprospavanih noći uz knjigu u čitaonici, buka i galama od koje ne možeš da pobjegneš…

Ipak, u domovima generalno vlada pozitivna atmosfera, što omogućava i širok izbor studentskih domova koje studenti mogu da biraju u skladu sa svojim potrebama.

Problem može biti nedostatak privatnosti ili loše stanje u studentskom domu, drveni prozori puni “rupa” koji ne rade dobar posao kad je upitanju izolacija, ili da vam prokišnjava u WC-u kao što je slučaj u priči koju vam danas prenosimo.

Naime, tikoker je prenio priču svoje drugarice o situaciji koju je imala u studentskom domu, ona i njene cimerke su zbog stalnog prokišnjavanja u WC-u imale poseban kišobran kojeg su koristile dok su u WC-u.

Kako kaže, zbog stalnog prokišnjavanja u WC-u kišobran je samo služio za tu svrhu, čak su za i nazvale “WC kišobran”.

Krov je toliko prokišnjavao da bi onaj koji je sjedne na WC šolju, morao otvoriti kišobran da mu voda ne kapa na glavu.

Video možete pogledati na linku ispod:

@srednja_hr

Kako molim?? ☔ #srednjahr #srednja #student #studentskizivot #studentlife #faks #fakultet #studentskidom #fyp #foryoupage

♬ original sound – srednja_hr