Student Andrej u indeks upisao mnogo desetki, a ovo je njegova tajna

"Andrej je donio indeks pun desetki za prethodni semestar."


andrej
Foto: Facebook

Želite desetke u indeksu? Zagrijte stolicu i dođite u Hub Homework, dežurnu čitaonicu za studente.

– HUB mašinac, Andrej je donio indeks pun desetki za prethodni semestar! HUB porodica je preponosna. Andreja ćemo simbolično nagraditi besplatnom HUB 24/7 mjesečnom za naredni mjesec! Andrej je desetke upisao tako što je 24/7 provodio u HUB-u, jer u HUB-u ko uči, na ispitu se ne muči, napisano je na Facebook stranici Homework HUB.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

 

HUB ceneri

HUB mašinac, Andrej je donio indeks pun desetki za prethodni semestar! HUB porodica je preponosna. Andreja…

Objavljuje Hub HomeworkČetvrtak, 17. ožujka 2022.

Homework Hub je multifunkcionalni prostor za učenje, rad i druženje. Zasnovan je na principu coworking prostora s prilagodbom za studente i mlade. Homework Hub je, kako kažu osnivači, nastao iz potreba sa kojima su se i sami susretali kao studenti, a to je motivirajući prostor gdje mladi mogu ispunjavati svoje školske/univerzitetske obaveze, učiti sami ili u grupi i pripremati se za ispite, testove i kolokvijume.

Homework HUB

U sklopu Homework Huba nalazi se i “STUDOMAT” kutak.

Osim motivirajućih izreka koje studentima pomažu da ostanu fokusirani tokom učenja, STUDOMAT Smart Table studentima omogućava da jednostavnim skeniranjem QR codea posjete STUDOMAT i pročitaju korisne informacije i naoštre moždane vijuge rješavajući testove i mozgalice.

U sklopu STUDOMAT kutka nalazi se i STUDOMAT TV putem kojeg emitujemo korisne informacije sa našeg portala. Dok uče i spremaju ispite studenti mogu pratiti aktuelne konkurse za stipendije, prakse is tudentske poslove.

Homework možete posjetiti na adresi Kolodvorska 12 u Sarajevu, pratiti ih na Facebooku i Instagramu.