Stažiranje u Europskom parlamentu prilika je za učenje o europskim institucijama i donošenju odluka na međunarodnoj razini, stvaranje poznanstava i prijateljstava te život u multikulturnom okruženju u srcu Europske unije. Prijave za staževe Robert Schuman otvorene su od 15. kolovoza za stažiranje u 2018.

Svrha staževa Schuman je omogućiti osobama sa sveučilišnom diplomom da dopune znanje koje su stekli tijekom studiranja i da se upoznaju s aktivnostima Europske unije, a osobito s aktivnostima Europskog parlamenta. nekoliko je smjerova: opći, novinarski i smjer „Nagrada Saharov” koji se bavi djelovanjem Europskog parlamenta u korist ljudskih prava i međunarodnih normi u tom području.

Kako se prijaviti?

Upute za prijavu dostupne su na stanicama Europskog parlamenta zajedno sa detaljima o uvjetima i svim rokovima za prijave.

Pratite Europski parlament na društvenim mrežama i ostanite u toku s vijestima.

(Europa.eu)

Prethodni članakStatistike: Iz BiH je već otišlo 80.000 mladih
Naredni članakIsmail Ćidić jedini predstavnik BiH na WARP samitu u Južnoj Koreji

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.