Smetaš cimeru dok učiš? Onda je ovo genijalno rješenje za mir u vašoj sobi

Mrak u sobi potreban je cimeru koji se želi naspavati, ali tebi treba svjetlost da pročitaš skripte?


student girl learning at night
Foto: Envato

U svakoj turi ispita i na svakim rokovima ista priča: lažeš samome sebi da ćeš sve stići proći tokom dana pa ćeš preko noći moći odspavati svih osam sati kao i svi normalni ljudi.

Je li ijedan student ikada to uspio provesti u djelo? Vjerovatno ne. Još ako je tvoj cimer odlučio dići ruke od svega i odustati od svih kolokvija i ispita jer kaže da ima dovoljno rokova da sve položi, a onda će iduće godine opet biti parcijala.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Ali to je već druga priča.

Ako marljivo učiš dok tvoj lijeni cimer spava jer je kao zadnja mimozica odlučio da mu je zdravlje važnije od fakulteta, imamo pravi uređaj za tebe. Ova korisnica TikToka je pokazala zanimljivu svjetiljku koja će ti pomoći da nesmetano čitaš skriptu usred noći, a opet neće ometati laki san tvojeg osjetljivog cimera, prenosi mojfaks.dnevnik.hr.

Svjetiljka se stavi oko vrata poput ogrlice, a svjetlo koje proizvodi će biti dovoljno samo za tvoje oči. Svjetiljka se puni punjačem, a TikTokerica kaže da je apsolutno savršeno dizajnirana i da će ti vjerojatno promijeniti život.

@bookgasmtheclub

Booktok bout to tell me how late I am to the game 🤪 #booktok #booklight #bookaccessories

♬ original sound – bookgasm the club