Pokazala najdeblju knjigu iz koje uči za ispit: Nije preskočila nijednu stranicu

Studentica medicine objavila je video u kojem pokazuje svoju knjigu iz pedijatrije.


reading
Foto: Envato

I ptice na grani znaju koliko je studij medicine zahtjevan. To područje zaista je specifično jer u pitanju nije struka kojom možeš ovladati „u hodu”, bez istinske motivacije i mnogo truda i rada.

Doktorice, doktori i medicinske sestre mukotrpno uče u srednjim medicinskim školama i na medicinskim fakultetima kako bi kasnije odgovorno i vješto ispunjavali glavnu zadaću pomaganja drugima.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Diploma medicinara svima usađuje povjerenje jer se u procesu liječenja ipak prepuštamo u ruke tih doktora i medicinskih sestara. Ali, do te diplome, put je „trnovit”.

@marela.g

Pedijatrija u ❤️. #drmed #mefzg #student #studiranje #ucenje #medicine #medstudent #pedijatrija #djeca #pediatrics #pedijatar #medicina #faks

♬ original sound – Marela

Pedijatrija kao najzahtjevnija specijalizacija?

To dokazuje i ovaj video u kojemu studentica medicine pokazuje koliko ima za učiti samo iz područja pedijatrije.

Naime, snimila je knjigu iz koje uči, a cijela knjiga je posvećena pedijatrijskoj specijalizaciji. Koliko vidimo, knjiga ima više od 1100 strana, a ova djevojka govori da od svega toga može preskočiti svega 50 do 100 strana, ali to ona nije napravila, već je učila sve.

Kako govori, pedijatrija je zaista specifična i svako ko završi medicinu mora je znati, bez obzira na to hoće li poslije i raditi s djecom. Napominje da djeca nisu odrasli ljudi tako da u njihovom tijelu dosta stvari funkcioniše drugačije nego u odraslom, prenosi mojfaks.dnevnik.hr.

Zato nam je i jasno zašto je ova knjiga toliko debela i opširna, a studenti medicine zaslužuju naklon jer bi mnogi vjerovatno posustali samim pogledom u sadržaj gdje piše sveukupan broj stranica.