Šest godina saradnje Omladinskog programa BH radija 1 i portala STUDOMAT.ba

Ove sedmice navršilo se šest godina aktivne saradnje Infopola, dežurnog informatora Omladinskog programa BH radija 1 i portala STUDOMAT.ba.


Infopol donosi informacije o stipendijama, studijskim i programima (do)edukacije, o omladinskim organizacijama, pojedincima koji svojim radom i aktivnostima utiču na poboljšanje položaja mladih u svojim sredinama i uopšte, o različitim kampanjama, festivalima i ostalim oblicima omladinskog aktivizma, te o problemima s kojima se u BiH susreću razne kategorije mladih.

Advertisements

U prethodnih šest godina objavili smo mnogobrojne snimke Infopola, te više od 300 najava Omladinskog programa BH radija 1.

Sve korisne informacije za studente i mlade koje se objave na portalu STUDOMAT.ba mogu se slušati i na frekvencijama Omladinskog programa BH radija 1 u emisiji Infopol. Slušaoci koji nisu u mogućnosti da uživo prate emisiju Infopol, snimak emisija mogu preslušati na www.studomat.ba/infopol

STUDOMAT.ba zahvaljuje Omladinskom programu BH radija 1 na saradnji uz nadu da ćemo i dalje donositi korisne informacije srednjoškolcima, studentima i mladima.

(STUDOMAT.ba)