Senzacionalno: Otkriveno tajno mjesto na kojem Donald Trump uzgaja kosu [FOTO]

Ako ste, kao i većina čovječanstva, ljubomorni na gustu, raskošnu kosu trenutno omiljene osobe na planeti zemlji, ova vijest će vas zasigurno obradovati. Naime, naučnici su konačno otkrili gdje Donald Trump uzgaja svoju fenomenalnu "grivu"!


Originalno stanište koje se koristi za uzgajanje kose Donalda Trumpa je locirano u Tromsu, Norveška, jednom od najsjevernijih gradova svijeta. Naučnici su potvrdili da Tramp svoju moć crpi iz ove magične kose.

donald-trump-hair-growing-prairie-dropseed-tromso-norway-1 donald-trump-hair-growing-prairie-dropseed-tromso-norway-4 donald-trump-hair-growing-prairie-dropseed-tromso-norway-6 donald-trump-hair-growing-prairie-dropseed-tromso-norway-7 donald-trump-hair-growing-prairie-dropseed-tromso-norway-11

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT.ba

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X