ProCredit Bank BiH organizuje Otvorena vrata – Program Mladi Bankar

ProCredit banka u srijedu, 02.07.2014. godine, sa početkom u 15:00h u zgradi Uprave (na adresi Franca Lehara bb u Sarajevu), organizuje Otvorena vrata - prezentaciju o Programu Mladi Bankar.


ProCredit banka u srijedu, 02.07.2014. godine, sa početkom u 15:00h u zgradi Uprave (na adresi Franca Lehara bb u Sarajevu), organizuje Otvorena vrata –  prezentaciju o  Programu Mladi Bankar.

Pozivaju se svi diplomirani studenti, apsolventi svih fakulteta, te osobe sa ili bez radnog iskustva u bankarstvu ili drugim poljima da posjete Otvorena vrata i prezentaciju i saznaju nešto više o samom Programu i načinu poslovanja ProCredit banke.

Podsjećamo, u toku su prijave za naredni ciklus Programa Mladi bankar. Rok za prijavu je 31.08.2014. Više informacija možete pročitati [highlight]ovdje[/highlight].

Prijavite se i otvorite put karijeri u međunarodnoj grupaciji!

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X