Prijavite se na takmičenje za najbolji slogan/fotografiju i osvojite vrijedne nagrade

U sklopu foruma domaće prozivodnje 2021, Business Development b poziva sve mlade uzrasta od 12-20 godina da učestvuju na ovogodišnjem takmičenju čiji je cilj promocija domaće proizvodnje i domaćih prozivoda!


banner1274

Ovogodišnje takmičenje se organizuje u dvije kategorije:

  1. Da kreirate novi slogan za određenu kompaniju/prozvod iz Bosne i Hercegovine.
  2. Da odaberete jedan domaći prozivod, i uslikate se sa njim na kreativan način.

Najbolja fotografija sa domaćim proizvodom birati će se na osnovu broja lajkova (preko naše FB stranice), a najbolji slogan će birati stručni žiri kluba.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Najbolji slogan će biti nagrađen sa paketom domaćih proizvoda u vrijednosti 150KM, a najbolja fotografija će biti nagrađena sa paketom domaćih proizvoda u vrijednosti od 100KM.

Konkurs je otvoren za učesnike iz BiH uzrasta od 12 do 20 godina. Možete se prijaviti individualno ili u grupi.

Svoju prijavu šaljete na e-mail: businessdevelopmentbdc@gmail.com.

U mejlu je potrebno da pošaljete sljedeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, grad odakle aplicirate, i da pošaljete vaš slogan ili sliku, u zavisnosti na koju kategoriju takmičenja aplicirate.

Po primitku vaše fotografiju, odmah će se objaviti na FB stranicu, kako biste odmah mogli početi sakupljati lajkove i boriti se za 1. mjesto.

Rok za prijavu je 01.06.2021. godine, a proglašenje pobjednika će biti putem platforme Meet na Forumu o domaćoj proizvodnji 03.06.2021.