Prijavite se na mirovni kamp “UKLIA”

Ako želiš da provedeš tri dana u prirodi sa mirovnim aktivistima iz cijele Bosne i Hercegovine, razmijeniš iskustva, razgovaraš o miru i prevenciji konflikta, onda si na pravom mjestu. Kamp će biti održan od 12.10. do 14.10.2018. na lokalitetu “Ujedinjeno Kraljevstvo lidera i aktivista” na Trebeviću. Učesnici će biti smješteni u trening-kući UKLIA tokom kampa.


camp 1538738124

Sve što vam je potrebno da ponesete je malo toplija odjeća (po mogućnosti vreća za spavanje) i dobro raspoloženje. Dijalog, razmjena iskustava, logorska vatra i prijatna atmosfera će svakako obilježiti ovaj kamp. Učesnici će dobiti priliku da razvijaju sopstvene ideje i upute kako da dobiju sredstva za njihovu realizaciju!

Na kamp se mogu prijaviti osobe starosne dobi od 16 do 26 godina, a broj učesnika je ograničen.

Ovo je već drugi put da se organizuje kamp “UKLIA” i želimo da nastavimo pozitivnu priču, i prenesemo sjajna iskustva sa prvog kampa.

Screenshot 1

Smještaj, hrana, materijal za rad i prevoz od Sarajeva do Trebevića su obezbijeđeni od strane organizatora. Troškovi prevoza od Vašeg grada do Sarajeva će biti refundirani djelimično ili u potpunosti, zavisno od broja i lokacije učesnika.

Krajnji rok za prijavu je 09.10.2018. do 16:00 sati. Učesnici će biti obaviješteni već sljedećeg dana o rezultatima selekcije.

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće možete nam se javiti na strahinja@diplomats.com ili terzicstefan93@gmail.com

Više informacija i prijava.

(STUDOMAT.ba)