Prijavite se na konkurs za posao: Rad se u potpunosti obavlja od kuće

 Prijavite se na konkurs za posao: Rad se u potpunosti obavlja od kuće

Društvo za nauku i javno naučno obrazovanje, sa sjedištem u Washingtonu raspisuje konkurs za radno mjesto – upravljanja podacima. Rad se u potpunosti obavlja od kuće.

Uspješan kandidat će raditi u korisničkom servisu, u oblasti promocije aktivnosti organizacije, online sadržaja, ažuriranja web stranice i baze podataka, upravljanja i analize podataka, u oblasti STEM – nauka, tehnologija, inženjering i matematika. Radno vrijeme je skraćeno, a rad se u potpunosti obavlja od kuće.

Da bi aplicirali, kandidati trebaju biti redovni studenti u relevantnoj oblasti, ili posjedovati diplomu koja je stečena u skorijoj prošlosti. Neophodan je visok nivo znanja engleskog jezika i prethodno radno iskustvo u istom, ili sličnom polju.

Zainteresovani kandidati trebaju proslijediti CV i popratno pismo na e-mail: career@societyforscienceorg. Detaljnije informacije nalaze se na stranici.

Ajla B.

Ajla B.

Studentica sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Svestrana osoba, a pored prava posebice se interesujem za književnost. Pišem, a moji radovi su nagrađivani, te objavljeni u nekoliko zbornika i časopisa. Zaljubljenik sam u svaki vid umjetnosti, a lično smatram da je "umjetnost - sve što nas okružuje".

Možda te i ovo zanima?