Prijavite se na Digiwork, besplatni kurs online poslovanja

Digiwork kurs online poslovanja je kurs za mlade iz BiH koji će im pomoći da steknu znanja potrebna za poslovanje u digitalnoj ekonomiji 21. vijeka. Kurs je besplatan i održava se u formi video lekcija. Prijave su otvorene do 10. januara!


Digiwork naslovna

Ova godina nas je naučila mnogo čemu, a pogotovo o tome da je digitalna ekonomija nezaustavljiva. Čak i u doba najvećih restrikcija i lockdowna, online biznisi ne samo da su radili, već su bilježili ogroman procvat. Međutim, njihov rast nije došao sa pandemijom, već je krenuo još ranije, a isto tako će se intenzivno nastaviti nakon što se svijet vrati u „normalno“ stanje.

Ako i ti želiš da budeš dio digitalne ekonomije 21. vijeka i obezbijediš sebi sigurnu kartu za budućnost, pravo je vrijeme da stekneš znanja potrebna za to. Prijavi se do na Digiwork kurs i besplatno nauči kako da vodiš online biznis i postaneš dio ekonomije 21. vijeka.

Digiwork je kurs online poslovanja za mlade iz BIH. Kurs se održava online i u potpunosti je besplatan.

Nakon što se završe prijave, učesnici će u redovnim vremenskim intervalima dobijati video materijale putem kojih će ih eksperti za različite oblasti digitalnog poslovanja podučavati.

Digiwork kurs online poslovanja je projekat podržan kroz BOLD inicijativu Ambasade SAD- u BiH.

Prijaviti se možete na ovome linku.

Rok za prijavu je 10. januar 2021.