Preuzmite STUDOMAT.ba Android aplikaciju

Korisnici mobilnih uređaja sa Android operativnim sistemom, od danas mogu preuzeti Android aplikaciju studentskog informativnog portala STUDOMAT.ba, najveće internet zajednice studenata u regionu.


moamer android

Na naslovnici STUDOMAT.ba Android aplikacije možete pratiti najvažnije i najnovije studentske novosti, stipendije i konkurse. Aplikacija nudi mogućnost pretraživanja vijesti po ključnoj riječi, pretraživanja vijesti po rubrikama i dijeljenja vijesti na društvenim mrežama.

Prilikom prvog pokretanja aplikacije možete izabrati vaš univerzitet i polja interesovanja, kako biste uvijek bili u toku sa aktuelnostima sa vašeg univerziteta ili oblasti koje vas zanimaju. Sve opcije kasnije se mogu mijenjati u postavkama aplikacije.

Aplikacija podržava i “offline mode” koji omogućava čitanje vijesti i onda kada niste na internetu.

Aplikaciju možete preuzeti na ovom linku.

STUDOMAT je studentski informativni portal osnovan 2012. godine. Za tri godine postojanja STUDOMAT je izrastao u najveću internet zajednicu studenata u regionu i zajedno sa portalom Školski.ba čini mrežu portala za osnovce, srednjoškolce i studente. Facebook stranica portala STUDOMAT.ba danas broji više od 110.000 fanova.

(STUDOMAT.ba)