Praksa/volonterski angažman za studente prvog ciklusa komunikologije

U okviru projekta RADI I (NA)UČI, Udruženje IRE nudi mogućnost privremenog angažmana studentima prvog ciklusa komunikologije (smjerovi novinarstva i poslovnog komuniciranja).


U okviru projekta RADI I (NA)UČI, Udruženje IRE nudi mogućnost privremenog angažmana studentima prvog ciklusa komunikologije (smjerovi novinarstva i poslovnog komuniciranja), piše Mreža mira.

Trajanje angažmana iznosi tri mjeseca, a maksimalan broj studenata po krugu angažmana je dva.

Pored fleksibilnog vremena za izvršavanje zadataka i rada na daljinu, tim Udruženja IRE stoji na raspolaganju za sve konsultacije i pomoć u izvršenju zadataka, ali i za dodatnu edukaciju u jednom ili više srodnih dodatnih polja interesovanja:

  • Fotografija i obrada fotografije
  • Osnove web dizajna
  • Osnove grafičkog dizajna
  • Multimedija (snimanje video/audio materijala, montaža video/audio materijala).

Sve konsultacije, zadatke i dodatne edukacije ostvarivat ćete kroz komunikaciju sa članovima našeg tima i vanjskim saradnicima stručnim u oblastima vašeg zanimanja. Poziv za naredni krug angažmana sa svim dodatnim detaljima preuzmite ovdje.

(STUDOMAT.ba)

 


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X