Poziv za prijave na “Katalaksija” seminar o slobodnoj ekonomiji u Zenici

Udruženje "Multi" i Centar za poslovnu afirmaciju u suradnji sa Friedrich-Naumann fondacijom u četvrtak, 19.06.2014. godine, organizuju Katalaksija seminar o slobodnoj ekonomiji.


Udruženje “Multi” i Centar za poslovnu afirmaciju u suradnji sa Friedrich-Naumann fondacijom u četvrtak, 19.06.2014. godine,  organizuju “Katalaksija” seminar o slobodnoj ekonomiji, u okviru kojeg učesnici seminara imaju priliku slušati i raspravljati o idejama klasičnog ekonomskog liberalizma, te rješenjima za unapređenje društvenih prilika u BiH, sa fokusom na ekonomiju.

Organizatori pozivaju sve zainteresovanje za učešće na seminaru da pošalju prijavu (ime i prezime, broj mobitela) sa naznakom “Katalaksija Zenica” na e-mail: udruzenjemulti@yahoo.com.

Seminar počinje u 11:15, dok će se učesnici seminara naknadno obavijestiti o mjestu održavanja istoga. Broj mjesta je ograničen.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X