Postanite HUB ambasadori: Dovedite tri nova člana, ostvarite besplatnu mjesečnu i širite misiju važnosti nauke i obrazovanja

- Heej, evo ono za učenje, hoš da te vodim!? - Haha, čuj za učenje, nisam luda... Bože, kakva glupost... Uvjerite se da Homework HUB nije glupost!


Kolodvorskom 12 prođe dnevno preko 200 ljudi, roditelja, prosjaka, učenika, kućnih ljubimaca sa vlasnicima, svekrve, zaove, sestre, braća, jarani, burazeri, gospođetine, političari, voditelji, studenti, treneri…

Advertisements

U sedam sekundi koliko im treba da prođu na dvije-tri rečenice ili pogleda možete istražiti svašta i čuti. Pogledaju u naš znak, nekima nejasno kao da je NASAin centar, nekima kao da je kafić, trećima da je Bingo, četvrtim da je Bagatela, petim da je salon namještaja, a šestim da je Homework HUB (jaooo evo ono za učenje).

Jedan komentar u toku današnje poprilično puste Kolodvorske 12 je glasio:

 – Heej, evo ono za učenje, hoš da te vodim!?

– Haha, čuj za učenje, nisam luda…Bože, kakva glupost…

Advertisements

I, šta ćete, pogledate ih, i shvatite sljedeće:

U ovoj gluposti, koja trenutno broji 63 člana/ice, i nekoliko hiljada ljudi koji se još nisu “usudili” doći bismo poručili da radimo sljedeće “gluposti”, zajedno sa našom Community Builder, Aminom Katicom, koja:

  • redovno, ljubazno, prijateljski komunicira sa svim članovima/cama porodice HUB-a,
  • Ako ste prvi put došli, lijepo sprovode kroz prostorije “gluposti” i pokaže vam svaki ćošak,
  • Organizuje zajedničke aktivnosti za promociju nauke i drugih “gluposti” u vezi obrazovanja
  • Igra “glupi” šah
  • Obavještava o produženju mjesečnih članarina kako biste opet postali naši članovi/ce i u ovoj “gluposti” naučili, položili ispite, stekli nova iskustva i “glupa” prijateljstva

Stoga, pozivamo vas sve, a cilj nam je da do kraja juna imamo 200 novih članova/ica da se pridružite ovoj “gluposti” i uvjerite se da je ova “glupost” ustvari proširivanje znanja, kulture dijaloga, shvatanje važnosti nauke i obrazovanja i “glupost” ostajanja u BiH.

Postanite HUB ambasadori, i dovedite tri nova člana/icu i ostvarite besplatnu mjesečnu i širite misiju važnosti nauke i obrazovanja. Ovo je naš “glupi” interes!

Welcome to Homework HUB – the student and science center, napisali su na FB stranici Hub Homework.