Posebna ponuda za studente: Počela registracija učesnika za Play Media Day 02

Kotizacije za komunikacijski događaj godine u Banjaluci, Play Media Day 02 su dostupne od jučer, 1. februara, dok će najbrži učesnici koji registraciju obave do 15. marta obezbijediti poseban popust. Play Media Day 02 održaće se 19. maja na tvrđavi Kastel u Banjaluci i okupiće na jednom mjestu predstavnike regionalnih kompanija i agencija, kao i medijskih kuća.


Saopstenje Early Bird 002

Cijena kotizacije u promotivnom periodu koji traje do 15. marta iznosi 95 eura, dok najbrži studenti koji obave registraciju imaju mogućnost da kotizacije obezbijede po povoljnijoj cijeni od 25 eura. Prvih pedeset registrovanih učesnika obezbijediće i poseban popust za Adrenalin Play Media Day avanturu. Detalje o kotizacijama možete pronaći putem stranice www.playmediaday.com, a detaljna uputstva o načinu uplate svi zainteresovani će dobiti nakon što obave proces registracije.  Iz agencije Play Team, koja je organizator ovog regionalnog događaja ističu da je interesovanje učesnika i posjetilaca već veoma veliko.

Organizatori poručuju da će regionalna i svjetska imena predavača i panelista, koje će predstaviti u narednom periodu oduševiti sve učesnike. Tokom posebno osmišljenog interaktivnog događaja, prisutni će imati priliku da saznaju nove trendove, kao i zanimljive i korisne informacije iz oblasti kreativne industrije, marketinga i medija, da se povežu, ostvare saradnju, steknu nova prijateljstva i sjajno se zabave.

Jedinstvena lokacija tvrđave Kastel u kombinaciji sa proljećem, zanimljivim predavanjima i radionicama, kao i drugim sadržajima, oduševiće sve domaće i regionalne posjetioce, obećavaju organizatori i podsjećaju da je broj mjesta ekskluzivan i ograničen.

Glavna tema Play Media Day 02 je: „Komunikacija je beskonačna“.

(STUDOMAT.ba)