POK Mostar organizuje radionicu povodom Svjetskog dana osoba s Downovim sindromom

Kroz edukativni i kreativni karakter radionice, učesnici će imati priliku da, na kratko, upoznaju svijet osoba s Down sindromom, te sudjeluju u kreiranju pozitivnih poruka i videa s ciljem ukazivanja na važnost ovog datuma i potrebe ove ciljne grupe.


Down syndrome child in nature

PRONI Omladinski klub Mostar objavljuje poziv za radionicu “Vesela strana dlana” koja se organizira 18.03.2021.god. i namijenjena je mladima od 15 do 30 godina s područja Mostara. Ova radionica se organizuje u susret 21.03. koji se obilježava kao Svjetski dan osoba sa Down sindromom. Kroz edukativni i kreativni karakter radionice, učesnici će imati priliku da, na kratko, upoznaju svijet osoba s Down sindromom, te sudjeluju u kreiranju pozitivnih poruka i videa s ciljem ukazivanja na važnost ovog datuma i potrebe ove ciljne grupe. Također, očekujemo gošću na radionici, osoba koja profesionalno radi s ovom ciljnom grupom. A potvrdu učešća imat ćemo naredne sedmice, dan pred radionicu.

Advertisements

Prijave za učešće ostaju otvorene do 17.03. (srijeda) do 12h.

Prijave možete izvršiti na linku.

Advertisements

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete PRONI-u pisati u inbox profila društvenih mreža ili direktno na email monikabazina22@gmail.com.

Sve aktivnosti realizuju se u skladu sa sigurnosnim mjerama koje su propisane od strane Kriznog štaba, u prostorijama PRONI Omladinskog kluba Mostar (Rade Bitange 13, drugi sprat Centra za kulturu Mostar). Mole se svi učesnici da ponesu svoje maske.