Ovo je dežurna čitaonica u kojoj studenti mogu učiti 24 sata na dan

Homework HUB od 1. novembra radi 24/7 i bit će vam uvijek na raspolaganju. Ovo je idealna prilika za sve one kojima uvijek nedostaje “radnih sati”, za one koji vole da ujutro porane i ponove gradivo, ili da uče do kasno u noć.


homeworkhub studomat
Foto: Damir Hajdarbašić, STUDOMAT

Motivirajući prostor i topla radna atmosfera učinit će vaše učenje i rad produktivnim.

Imate predavanja na fakultetu? Poslije predavanja posjetite HUB i nastavite sa učenjem do kasno u noć, ili HUB posjetite u ranim jutarnjim satima prije predavanja.

Imate ispite? Dođite sami prije ispita ili povedite svoju grupu i ponavljajte do kasno u noć!

Dežurni univerzitetski HUB vam  omogućava da svoje vrijeme rasporedite kako vam odgovara: dođete kad hoćete, odete kad hoćete. Za učenje više nema izgovora!

Homework HUB ima više opcija nego ikad. Vaše je da izaberete koja vam najviše odgovara Više informacija možete pronaći na www.homeworkhub.ba

Šta je Homework HUB?

Zasnovan je na principu coworking prostora s prilagodbom za studente i mlade. Homework Hub je, kako kažu osnivači, nastao iz potreba sa kojima su se i sami susretali kao studenti, a to je motivirajući prostor gdje mladimogu ispunjavati svoje školske/univerzitetske obaveze, učiti sami ili u grupi i pripremati se za ispite, testove i kolokvijume.

STUDOMAT kutak