Najstrašnija Noć vještica iza nas: Maske su pale, vrijeme je za nagrade!

Noć vještica je ove godine dokazala da ne morate nužno biti prerušeni u lika iz horora, iako je to poželjno, možete se maskirati u osobu ili trend koji je vladao u prethodnom periodu.


FB 1200x630 2

Proteklog vikenda održan je tradicionalno najveći i najbolji Dia De los muertos & Halloween party u Kinu Bosna. Sretni zbog mogućnosti okupljanja mnoge sarajke i sarajlije odlučile su nabaciti najstrašnije, najkreativnije i najsmjelije kombinacije koje su ih ove noći činile posebnim.

DSC02590

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Nakon uspješno održanog eventa na kojem smo vidjeli sav uloženi trud, vrijeme je da ispunimo naše obećanje i započnemo nagradnu igru za najbolji kostim.  Organizacija i naši dragi partneri iz branda Jägermeister nagrađuju najbolji kostim sa 500 KM.

DSC02297

Pravila takmičenja

Prvi uslov za učešće bila je maska/kostim na Dia De los muertos & Helloween partiju, drugi uslov je da ste se fotografisali ispred objektiva našeg fotografa i ispred našeg panoa za fotografisanje, a sljedeći korak je prikupljanje lajkova!

Posjetite Facebook profil Organizacija na kojem će danas biti objavljen foto album sa kostimima koji su ušli u prvi krug takmičenja.

Učesnici treba da skupe što više lajkova na objavljenim fotografijama, a 5 kostima sa najviše lajkova ući će u finale. Zadnju riječ ima žiri koji će proglasiti pobjednika i dobitnika glavne nagrade u iznosu od 500KM. Nagradna igra traje do 04.12.2021. do 12.00 sati.

Sretno našim dragim hodajućim mrtvacima!