Najstrašnija Noć vještica iza nas: Maske su pale, vrijeme je za nagrade!

Noć vještica je ove godine dokazala da ne morate nužno biti prerušeni u lika iz horora, iako je to poželjno, možete se maskirati u osobu ili trend koji je vladao u prethodnom periodu.


Proteklog vikenda održan je tradicionalno najveći i najbolji Dia De los muertos & Halloween party u Kinu Bosna. Sretni zbog mogućnosti okupljanja mnoge sarajke i sarajlije odlučile su nabaciti najstrašnije, najkreativnije i najsmjelije kombinacije koje su ih ove noći činile posebnim.

Advertisements

Advertisements

Nakon uspješno održanog eventa na kojem smo vidjeli sav uloženi trud, vrijeme je da ispunimo naše obećanje i započnemo nagradnu igru za najbolji kostim.  Organizacija i naši dragi partneri iz branda Jägermeister nagrađuju najbolji kostim sa 500 KM.

Pravila takmičenja

Prvi uslov za učešće bila je maska/kostim na Dia De los muertos & Helloween partiju, drugi uslov je da ste se fotografisali ispred objektiva našeg fotografa i ispred našeg panoa za fotografisanje, a sljedeći korak je prikupljanje lajkova!

Posjetite Facebook profil Organizacija na kojem će danas biti objavljen foto album sa kostimima koji su ušli u prvi krug takmičenja.

Učesnici treba da skupe što više lajkova na objavljenim fotografijama, a 5 kostima sa najviše lajkova ući će u finale. Zadnju riječ ima žiri koji će proglasiti pobjednika i dobitnika glavne nagrade u iznosu od 500KM. Nagradna igra traje do 04.12.2021. do 12.00 sati.

Sretno našim dragim hodajućim mrtvacima!

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!