Otvorene prijave za mirovni kamp u Tuzli

Prijave za mirovni kamp u Tuzli, koji će ugostiti 40 mladih ljudi iz BiH, su otvorene. Krajnji rok za prijave je 09.08. do 23:59h.


Svi koji budu odabrani da sudjeluju u kampu će dobiti odgovor u srijedu, 10.08. sa svim potrebnim tehničkim i logističkim informacijama.

Mirovni kamp u organizaciji “Osmijeh za osmijeh” iz Tuzle, će se održati u Trening kući za mlade “Labirint” od 12.08. do 14.08.2016. godine. Na kampu će učestvovati 4 organizacije iz Bosne i Hercegovine sa svojim volonterima, a jedno od udruženja je i Omladinsko udruženje REaktiv iz Zenice. Na kampu mogu učestvovati mladi od 18 do 26 godina.

U sklopu kampa, mladi koji budu učestvovali na istom na prigodan način će obilježiti i Međunarodni dan mladih, 12.08.2016. godine, prvi dan kampa. Cilj kampa je pružiti priliku mladima iz različitih dijelova BiH da upoznaju Grad Tuzlu sa svim njegovim turističkim obilježjima, te da kroz različite radionice upoznaju prvenstveno sebe, pa onda i ostale učesnike kampa.

Troškovi smještaja i ishrane tokom kampa su pokriveni od strane organizatora kampa, organizacije “Osmijeh za osmijeh”, dok će troškove prijevoza snositi matična organizacija volontera, u ovom slučaju OU REaktiv.

Više o samom Trening centru Labirint možete saznati ovdje.

Prijavnicu možete pronaći na ovom linku.

Za sva dodatna pitanja slobodni ste nas kontaktirati pute e-maila: [email protected] ili putem Facebook stranice.

(reaktiv.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!