Ostalo je još manje od 10 studentskih kotizacija za Play Media Day 02: Ne propustite spoj kvalitetne edukacije i odlične zabave!

Komunikacijski događaj godine u Banjaluci se održava 19. maja u Kamenoj kući tvrđave Kastel i prostoru oko samog kompleksa. Interesovanje studenata je zaista veliko, a broj studentskih kotizacija koje su na raspolaganju je sve manji. Ne propustite obaviti registraciju za Play Media Day 02 i obezbijediti kotizacije po promotivnim cijenama od 25 eura.


PMD mart

Play Media Day 02 se održava 19. maja u renoviranoj Kamenoj kući na tvrđavi Kastel u Banjaluci, kao i prostoru oko samog objekta i okupiće na jednom mjestu preko 20 domaćih, regionalnih i svjetskih predavača. Neke od tema koje će biti zastupljene na događaju su: digitalna promocija brenda, uspješne prakse u oblasti marketinga, kampanje koje su oduševile region, novi trendovi i najbolje prakse u oblasti digitalnog marketinga, media buying, media monitoring i budućnost medija. Svaki dan broj potvrđenih predavača je sve veći.

Advertisements

Organizatori su do sada otkrili sa će na događaju prisustvovati: Marko Zorić – urednik BBC News Youtube platforme, Branimir Brkljač – tvorac projekta Kuća ideja u Mokrinu, Nikola Vrdoljak – direktor digitalne agencije 404 iz Zagreba i direktor programa Weekend Media Festivala u Rovinju, Vedran Vereš – klijent service direktor UM Ljubljana i UM Zagreb i Tomislav Brčić – direktor agencije Excellentia.

Medijski panel na događaju okupiće eminentna novinarska imena iz cijelog regiona. U panelu “Opstanak tradicionalnih medija u duhu modernih tehnologija” učestvovaće urednica i novinarka Mirjana Hrga, koja je jedno od prepoznatljivih lica RTL Hrvatska, dugogodišnji novinar i urednik Goran Milić, Milan Ćulibrk urednik jednog od najstarijih regionalnih nedjeljnika NIN. Dio panela će biti i Vildana Selimbegović urednica dnevnog lista Oslobođenje, kao i Maja Raković direktorica Naxi grupacije i predsjednica Udruženja radio stanica RAB Srbija.

Advertisements

Zanimljiv muzički program u Party zoni, kao i Adrenalin Play Media Day će dodatno upotpuniti događaj i pružiti prisutnima dobru zabavu i kvalitetno druženje. Nastupi Lake i Mirele sa bendom i benda Sopot će prisutnima pružiti sjajan provod!

Detalje o kotizacijama i predavačima možete pronaći putem stranice www.playmediaday.com, a detaljna uputstva o načinu uplate svi zainteresovani će dobiti nakon što obave proces registracije.  Ne propustite jedinstven spoj edukacije i odlične zabave!

(STUDOMAT.ba)