Play Media Day 02 se održava 19. maja u renoviranoj Kamenoj kući na tvrđavi Kastel u Banjaluci, kao i prostoru oko samog objekta i okupiće na jednom mjestu preko 20 domaćih, regionalnih i svjetskih predavača. Neke od tema koje će biti zastupljene na događaju su: digitalna promocija brenda, uspješne prakse u oblasti marketinga, kampanje koje su oduševile region, novi trendovi i najbolje prakse u oblasti digitalnog marketinga, media buying, media monitoring i budućnost medija. Svaki dan broj potvrđenih predavača je sve veći.

Organizatori su do sada otkrili sa će na događaju prisustvovati: Marko Zorić – urednik BBC News Youtube platforme, Branimir Brkljač – tvorac projekta Kuća ideja u Mokrinu, Nikola Vrdoljak – direktor digitalne agencije 404 iz Zagreba i direktor programa Weekend Media Festivala u Rovinju, Vedran Vereš – klijent service direktor UM Ljubljana i UM Zagreb i Tomislav Brčić – direktor agencije Excellentia.

Medijski panel na događaju okupiće eminentna novinarska imena iz cijelog regiona. U panelu “Opstanak tradicionalnih medija u duhu modernih tehnologija” učestvovaće urednica i novinarka Mirjana Hrga, koja je jedno od prepoznatljivih lica RTL Hrvatska, dugogodišnji novinar i urednik Goran Milić, Milan Ćulibrk urednik jednog od najstarijih regionalnih nedjeljnika NIN. Dio panela će biti i Vildana Selimbegović urednica dnevnog lista Oslobođenje, kao i Maja Raković direktorica Naxi grupacije i predsjednica Udruženja radio stanica RAB Srbija.

Zanimljiv muzički program u Party zoni, kao i Adrenalin Play Media Day će dodatno upotpuniti događaj i pružiti prisutnima dobru zabavu i kvalitetno druženje. Nastupi Lake i Mirele sa bendom i benda Sopot će prisutnima pružiti sjajan provod!

Detalje o kotizacijama i predavačima možete pronaći putem stranice www.playmediaday.com, a detaljna uputstva o načinu uplate svi zainteresovani će dobiti nakon što obave proces registracije.  Ne propustite jedinstven spoj edukacije i odlične zabave!

(STUDOMAT.ba)

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.