Ono kad živiš s osobom koja priča s monitorom: Studenti otkrili najčudnije navike svojih cimera

'Cimerovanje' je sasvim normalna pojava za vrijeme studentskih dana, a neki se 'grupnog' stanovanja ne rješavaju niti u kasnijim godinama. Živjeti s cimerom može biti lakše i zabavnije nego 'soliranje', ali treba napomenuti da neki cimeri imaju čudne navike kojih se ne odriču ni dok žive s drugom osobom.


students life 1561712032

Dva smo svijeta različita” mogli bi pjevati u duetu pojedini cimeri, a posebno ako se radi o navikama ovog drugog. Svatko od nas ima drukčije navike i stil života, a upravo to trebamo uskladiti s drugom osobom s kojom smo cimer. Neki to rade uspješno dok drugi završe svađajući se s cimerom, prenosi mojfaks.com.

Kako god bilo, kompromis i tolerancija su ključ uspješnog stanovanja s drugom osobom. Možda se ne možemo zamisliti s nekom super urednim cimerom u sobi koja ima naviku brisati prašinu dvaput dnevno, ali vjerujte – neki cimeri su imali uistinu neobične navike.

Jedan od mojih cimera bio je jako dobro organiziran i uredan, ali je imao jednu neobičnu naviku. Zapravo, vrlo čudnu. Spavao je formalno, odnosno, poslovno odjeven. Uvijek sam mu se divio zbog toga što je jako pedantna osoba, ali ovo mi nikako nije išlo u glavu. Zbog toga smo ga zezali da on zapravo želi biti spreman uvijek za razgovor za posao pa čak i u snovima, bivši student.

Sjećam se jedne vrlo čudne navike mog bivšeg cimera. Imao je običaj kao razgovarati s ekranom računala. To je uključivalo i svađanje i sarkastične komentare i dobacivanja. Prečudno, student.

Cimericu iz sobe u domu sam rijetko kada viđala jer je uglavnom bila po cijele dane na faksu. Ništa mi posebno kod nje nije smetalo osim toga da bi umjesto alarma ujutro njoj svirao radio. Sve bi to bilo u redu da nije mene taj radio svako jutro budio, a ona bi još pola sata spavala neprobuđena. Postala sam alergična na muziku ujutro, bivša studentica.

Cimerica me izluđivala s jednom stvari, a to je nenormalno lupanje vratima pri izlasku jer se tresao cijeli stan. Užas!, studentica.

Mrzio sam naviku svog cimera, a to je da mi nikada ne kaže kada treba kupiti toalet papira pa bi uvijek me doveo do toga da nije bilo niti jedne role kada mi je trebalo. Ja bi uvijek unaprijed trebao da treba kupiti papir, student

Moja cimerica grize nokte i onda ih ležerno pljucka okolo. Bez obzira na to što radi, studentica

Ne shvatam zašto, ali cimer ostavlja sva vrata kuhinjskih ormarića otvorenima. I nikad ih ne zatvara. Nije da mi pretjerano smeta, ali nije li to čudno?, student

Čak i kada nije ljeto, moja cimerica je sve svoje čokolade stavlja u frižider, studentica

Kada cimer zapne za neku pjesmu onda ju sluša do iznemoglosti. Bilo bi super da to radi sa slušalicama, ali ne…mora izluđivati i mene i drugog cimera, student

Nakon ovih priča sigurno ćete cimeru progledati kroz prste zbog ona dva puta što nije oprao suđe ili iznio smeće.

(STUDOMAT.ba)