Oko sokolovo: Pokušajte riješiti ove dvije zagonetke

Ako smatrate da imate "oko sokolovo" i da vam ništa ne može promaći, pokušajte riješiti ove zagonetke.


einstein 1

Mislite da ste pravi znalac i da vam ništa ne može proći nezapaženo kod vas jer imate oko sokolovo?

Okušajte se u sljedećim zagonetkama koje kruže po internetu i izluđuju pametnjakoviće po cijelom svijetu.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

1. Pronađite prsten

Vjenčanja su jedan od najradosnijih događaja u godini, bilo da se radi o prijateljima, obitelji ili o nevjerojatnim zvijezdama. Firma Norma & Dorothy kreirala je zabavnu i živopisnu scenu koja je najgora noćna mora svih mladenaca – izgubljeno prstenje, prenosi 24sata.hr.

Zabavna i živopisna grafika prikazuje brojne goste zajedno s mladencima, konobarima i svadbenom zabavom koji traže dva skrivena prstena. Prstenje je još teže pronaći jer zbog užurbanih pasa i šarenih svadbenih ukrasa.

Dali su zadatak ljudima da u pola minute pronađu sićušne prstene i pomognu mladencima da napokon dođu do oltara – ali hoćete li vi uspjeti?

zagonetka

Užurbana party scena prikazuje sve, od dvije nevjeste koje se drže za ruke kako bi se utješile do gostiju koji češu glavu u potrazi za prstenom. Da bi stvar bila još teža, tu je i nekoliko pasa koji uzrokuju haos na vjenčanoj sceni, kao i hrpe kolača. Negdje u toj zabavi skrivena su dva prstena, ali možete li ih pronaći u pola minute? Prsteni su zlatni s velikim dijamantom, poput ovog na slici ispod.

zagonetka 1

Ukoliko niste uspjeli pronaći prstenje, rješenje pogledajte na narednoj stranici…