Obavještenje za članove STUDOMAT foruma

STUDOMAT forum danas broji više od 22.300 registrovanih članova koji su u proteklom periodu u više od 2.200 otvorenih tema napisali skoro 190.000 poruka.


studomat forum

S obzirom na sve veću upotrebu pametnih telefona, STUDOMAT forum je promijenio platformu kako bi se korisničko iskustvo, brzina i kvalitet diskusija podigli na viši nivo.

Advertisements

Šta je novo?

  • STUDOMAT forum je 100% responsive i prilagođava se svim vrstama uređaja, tako da će vaše korisničko iskustvo biti jednako dobro na desktop i mobilnim uređajima.
  • Registracija i prijava na forum mogući su u samo nekoliko sekundi putem vašeg Facebook profila. U narednom periodu planirana je integracija i ostalih društvenih mreža.
  • STUDOMAT forum podržava i Tapatalk aplikaciju, koja vam omogućava da putem vaših Android ili iOS uređaja brzo i jednostavno čitate studentske teme i uključite se u diskusiju.

Moj stari korisnički račun?

Svi korisnici su prebačeni na novu platformu. Međutim, iz sigurnosnih razloga potrebno je da unesete vaše korisničko ime i e-mail adresu te postavite novu lozinku na ovome linku. U slučaju poteškoća kontaktirajte naš tim na info@studomat.ba.

Advertisements

Stare fakultetske teme?

Jezgra STUDOMAT foruma postoji još od oktobra 2008. godine. Do današnjeg dana u fakultetskim podforumima napisane su na desetine hiljada korisnih savjeta i poruka. Sve poruke nisu izgubljene, već im možete pristupiti u arhivi na sljedećem linku.

Forumu možete pristupiti na www.studomat.ba/forum

(STUDOMAT.ba)