Najbolji i najveći Dia De Los Muertos halloween party u gradu vas nagrađuje!

Sada već tradicionalno za Noć vještica, svi ste pozvani na najjači dernek u gradu i to pod maskama. Save the date, jer 30.10. u Kinu Bosna imate priliku osvojiti nagradu u iznosu od 500 KM! Da, da dobro ste pročitali, nagrađujemo vašu kreativnost, orginalnost i smjelost sa vrijednom nagradom, a sve što vam je potrebno jeste ideja i malo vremena.


FB 1200x630

Party će biti održan u prostoru koji je kroz historiju ugostio na stotine hiljada onih koji su na ovom mjestu gledali filmove raznih žanrova, između ostalih i horore. Staro kino prerušeno u kafanu sada postaje ozloglašeno mjesto najbolje zabave u noći mrtvih. Bez brige, to je samo još jedan razlog da se okupimo, slavimo život i dobro zabavimo. U posebno uređenom ambijentu za Noć vještica vodimo vas na putovanje koje nećete dugo zaboraviti, ako uz to dodamo i fenomenalnu nagradu za najjaču masku/kostim onda je svaka riječ suvišna.

DIA DE LOS MUERTOS 1

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Vrijeme je za dobru muziku…

…koja je oduvijek bila sastavni dio partija za Noć vještica, a plesna playlista neće izostati ni ovaj  put. Za DJ pultom naći će se Gogo Ba i moćni DJ Soul. Ono što garantuju jesu sati i sati plesa, bez osjećaja umora!

Na Dia De Los Muertos halloween party ulaz je dozvoljen samo u maskama odnosno kostitima, so don’t forget to put your masks on!

DIA DE LOS MUERTOS 5

Upad je 12 KM, a broj posjetilaca određuju trenutni propisi.

Sve informacije možete pratiti na zvaničnom FB Eventu DIA DE LOS MUERTOS & HALLOWEEN PARTY 2021.

Svi ste dobrodošli na mjesto gdje će šetati najbolje, najstrašnije i najvrijednije maske za Noć vještica, vidimo se!