Najava: Omladinski program BHR1 #337

Nova sedmica donosi i novo, 337. izdanje Omladinskog programa sa jednostavnim receptom – sedmična doza raznovrsnih priča, priloga, rubrika, intervjua ali i muzičkih emisija.


Nova sedmica donosi i novo, 337. izdanje Omladinskog programa sa jednostavnim receptom – sedmična doza raznovrsnih priča, priloga, rubrika, intervjua ali i muzičkih emisija! Dakle svaki radni dan od 19:10 do 20h sa vama se druži neko od naših omladinaca. Ukoliko OP ne upratite u tom terminu, 10 minuta iza ponoći imate reprizu.

Magazin Čuj BiH i ove sedmice otvara druženje. Putujemo našom zemljom te se upoznajemo sa omladincima koji svojim aktivizmom doprinose razvoju svojih zajednica. Možete poslušati i nova izdanja autorskih rubrika i kolumni.

Ovaj utorak rezervisan je za Anatomiju zvuka! 50 minuta noviteta iz svijeta alternativnih bendova i izvođača sa prostora Balkana vam i ovaj put priprema i prezentira DJ Vuk – Dragan Vuković.

U srijedu će izostati novo izdanje Infopola, jer će omladinci i omladinke preusmjeriti svoju energiju na Zmajeve koji će pokušati osvojiti prve bodove u svom debitantskom nastupu na Svjetskom prvenstvu u nogometu. S tim u vezi će i radijski program biti prilagođen susretu Bosne i Hercegovine i Irana.

No svi aktivni mladi, željni informacija o konkursima, stipendijama i poslovima će ipak u okviru Omladinskog programa u četvrtak, imati priliku da poslušaju skraćeno izdanje dežurnog informatora Infopola. Vaši domaćini će biti Marina i Faris.

Svi ljubitelji Slobodnog Poligona ne treba da se brinu! I za njih je obezbjeđen prostor za dobre radijske intervjue, razgovore sa ljudima koji imaju veoma aktualne priče da podijele sa slušaocima.

337. sedmicu Omladinskog programa zaključit će novo izdanje jedne od preostale tri muzičke emisije u širokoj lepezi našeg programa – Češalj. Riječ je o muzičkom događaju za mlade i njihove roditelje. Emisija u kojoj možete čuti još neobjavljene novitete iz širokog spektra moderne muzike, kao i pokoje iznenađenje iz naftalina dugogodišnji je brend muzičkog dijela Omladinskog programa. Stroga preporuka za slušanje, u oba dostupna termina!

Bila je to najava ovosedmičnog izdanja Omladinskog programa. Ne zaboravite da nas možete slušati preko interneta, ali se više informišite i na našoj facebook fun grupi! Uspješnu i sretnu sedmicu vam žele omladinci i omladinke BH Radija 1!

OP 337 (23.06-27.06.); satnica:

  • Pon: Čuj BiH! (19:10h-20:00h), repriza od 00:10h-01:00h
  • Uto: Anatomija Zvuka (19:10h-20:00h), repriza od 00:10h-01:00h
  • Čet: Infopol/Slobodni poligon OP-a (19:10h – 20.00h), repriza od 00:10h-01:00h
  • Pet: Češalj, (19:10 –20:00h). repriza od 00:10h-01:00h

(STUDOMAT.ba)