Nagradna igra ‘#haloo i STUDOMAT.ba me nagrađuju’: Imena sretnih dobitnika

haloo, STUDOMAT i Huawei organizovali su nagradnu igru u kojoj su učesnici mogli osvojiti osvojite Huawei Ascend P6 – najtanji mobitel na svijetu! Glasanje za najbolju fotografiju trajalo je do danas, 16.07.2014. godine, do 12:00 sati.


nagradna ascend clanak cover

haloo, STUDOMAT i Huawei organizovali su nagradnu igru u kojoj su učesnici mogli osvojiti Huawei Ascend P6 – najtanji mobitel na svijetu! Glasanje za najbolju fotografiju trajalo je do danas, 16.07.2014. godine, do 12:00 sati.

Pobjednice nagradne igre ‘#haloo i STUDOMAT.ba me nagrađuju’ su:

1. Amela Ibrelić
2. Amra Botić

Amela i Amra su osvojile smartphone Huawei Ascend P6 – najtanji mobitel na svijetu!

Sretnim dobitnicama čestitamo, a ostalim učesnicima želimo više uspjeha drugi put.

[box type=”shadow”]Mobilni telefon Huawei Ascend P6 je smartphone uređaj visoke klase koji funkcioniše sa Micro SIM karticom. Ono što ovaj model čini posebnim je njegov besprijekoran i otporan 4.7 inchni IPS+ LCD zaštićen sa Corning Gorilla Glass tehnologijom, glavna kamera od 8MP i pomoćna kamera od 5MP, 2GB RAM memorije, i memorija koja se sa Micro SD karticom može proširiti do 32GB. Tehnička karakteristika koja ovaj model svrstava u uređaje visoke klase je njegov moćni Quad-core procesor od 1.5 GHz. Detaljnije karakteristike uređaja možete pročitati ovdje.

[/box]

(STUDOMAT.ba)