Lijepa studentica Arijana je nova Miss Universe Hrvatske, na sebe je posebno ponosna zbog jedne stvari!

Titulu Miss Universe Hrvatske 2022. odnijela je studentica.


arijana
Foto: Screenshot Instagram

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske 2022., održan je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Za titulu najljepše borilo se 13 djevojaka iz cijele Hrvatske, a krunu Zlatarne Dodić i titulu hrvatske predstavnice na izboru za Miss Universe odnijela je 19-godišnja studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Arijana Podgajski.

Arijana govori engleski jezik, voli trenirati kod kuće, vježbati jogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu. Ponosna je na sebe što u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. S majkom je posjećivala sklonište za napuštene životinje te ih izvodila u šetnju. Kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje, piše dnevnik.hr.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐀𝐏🐉 (@arijanapodgajski)

Među brojnim nagradama koje dobiva pobjednica poput brige o zdravlju očiju u Klinici Svjetlost, preparativne kozmetike dr.Vivians, usavršavanja jezika u centru Berliz, haljina Bariba, dekorativne kozmetike Aura, njege hose tijekom godina mandata u Hairvetici uz Schwarzkopf preparate ističe se glavna nagrada- stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa u vrijednosti do 20.000 eura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐀𝐏🐉 (@arijanapodgajski)

Put do titule Miss Universe nije bio nimalo lak jer su djevojke odgovarale i na brojne teme poput prava na izbor, mentalnog zdravlja, slobode govora i prava na proteste, promjene standarda ljepote i globalnog siromaštva.

Program u kojem su nastupili Filip Rudan i Jacques Houdek vodio je Davor Garić, a u publici su sjedile bivše Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura, Mia Pojatina, Ivana Delač, Mia Rkman, Sarah Ćosić, Lana Obad, Barbara Filipović, Shanaelle Petty te prošlogodišnja pobjednica Ora Antonia Ivanišević.