KUVO TV dodjeljuje 5.500 eura najboljim gejmerima

Kvalifikacije turnira „Show Your Valor“ su završene, a poznato je osam najboljih timova koji će se boriti za prestižnu titulu najboljeg u regiji, u novoj igri Valorant, i podijeliti novčanu nagradu od 5.500 eura.


SVI KVALIFIKOVANI FHD

Prvo kolo finalnog dijela turnira je zakazano za 29. septembar od 18.00 časova, a svi naredni mečevi prenosiće se utorkom i nedjeljom u isto vrijeme na KUVO TV YouTube i Twitch kanalima.

Advertisements

Turnir „Show Your Valor“ organizovan je od strane KUVO TV-a, nove regionalne gejming televizije, a u posljednje dvije nedjelje gotovo 50 timova je odmjeravalo vještine i borilo se za mjesto među osam najboljih. Za titulu prvaka u regiji i vrijedne nagrade boriće se petočlani timovi Cr4zy, Marten Gaming, Good Game, Team Toxic, euphoria, Kum Gaming, lvlUP i MUTED. U narednih sedam kola takmičenja, najbolji među najboljima imaće priliku da dokažu svoje individualne igračke sposobnosti, kao i sinergiju i saradnju unutar tima, ali i da naprave važan iskorak na domaćoj esport sceni.

Nagradni fond od 5.500 eura biće raspoređen na osam finalista, a visina novčane nagrade zavisi od osvojenog mjesta:

Advertisements
  1. mjesto – 2.000 eura
  2. mjesto – 1.250 eura
  3. mjesto – 750 eura
  4. mjesto – 500 eura
  5. 5 – 8. mjesta – 250 eura

Igra Valorant je najnoviji naslov Riot Games-a, izdavača globalno popularne igre League of Legends, i stekla je ogromnu popularnost kako na svjetskoj gejming sceni, tako i na našim prostorima.

Nova regionalna gejming televizija KUVO TV počela je sa emitovanjem na MTS mreži u Srbiji, a uskoro će kanal biti dostupan i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Publika do tada ima priliku da gleda sve mečeve na njihovim YouTube i Twitch kanalima, ali i emisije na Facebook, Instagram i Discord stranicama KUVO TV-a.