Jeste li ikada sanjali o životu u Kanadi – zemlji koja pruža bezbroj mogućnosti?

Ako je vaš odgovor DA – imamo  sjajnu opciju za vas! “Work and Study Canada” je program koji omogućava da svoju karijeru počnete ili nastavite u Kanadi, zemlji ocijenjenoj kao jednoj od najboljih za život na svijetu.

Pridružite se na prezentaciji ovog sjajnog programa koja će se održati u četvrtak, 9. novembra, s početkom u 17:00 sati na Internacionalnom Burch univerzitetu u Sarajevu. Specijalni gost prezentacije bit će William Gerard, predstavnik kanadskog koledža, koji će podijeliti ključne informacije i odgovarati na vaša pitanja.

Program “Work and Study Canada” je posebno dizajniran kako bi vam pružio priliku za život, rad i studiranje u Kanadi. Tokom programa moći ćete raditi i istovremeno pohađati visoko kvalitetne akademske programe. Prosječna mjesečna plata u Kanadi 4760 CAD, a mogućnosti za usavršavanje beskonačne, što program čini toliko popularnim među mladima. Program je otvoren za sve mlade i ambiciozne ljude koji žele da steknu međunarodno iskustvo, usavrše strani jezik i steknu nove vještine.

Više informacija o programu pronađite na Instagram profilu. Tim će vam pomoći u svim fazama prijave – od prijave, aplikacije za vizu do odlaska i dočeka u Kanadi.