Kako na YouTube gledati filmove besplatno?

Besplatno ćete na YouTubeu moći pogledati filmove iz svih krajeva svijeta.


youtube 1588168990

WE ARE ONE globalni je filmski festival koji zajednički organiziraju vodeći svjetski filmski festivali i YouTube, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za borbu protiv pandemije koronavirusa, piše Index.

Advertisements

Ovaj festival jedinstveni je desetodnevni događaj koji će na YouTubeu okupiti globalnu zajednicu umjetnika kako bi publici besplatno predstavili filmove iz svih krajeva svijeta, a gledatelji će moći direktnim donacijama pomoći lokalnim zajednicama širom svijeta pogođenim pandemijom covid-19.

Često govorimo da film ima jedinstvenu i snažnu moć da inspirira i ujedini ljude bez obzira na sve razlike i granice među njima i tako doprinese izlječenju svijeta, izjavila je Jane Rosenthal, glavna izvršna direktorica međunarodne medijske kompanije Tribeca Enterprises koju je osnovala s Robertom De Nirom i suosnivačica Tribeca Film Festivala. 

Advertisements

 

Globalni filmski festival We Are One okupit će filmske selektore, umjetnike i autore kako bi zabavili i utješili publiku širom svijeta. U suradnji s našim nevjerojatnim partnerima – filmskim festivalima iz svih krajeva svijeta i YouTubeom – nadamo se da ćemo svim gledateljima omogućiti da otkriju što je to što svaki filmski festival čini jedinstvenim i da spoznaju pravi značaj umjetnosti i moć filma.

Ljubiteljima filma tijekom deset dana festivala želimo omogućiti pristup filmovima koje su pažljivo odabrali selektori festivala koji sudjeluju u ovoj inicijativi. Nešto slično nikada prije nije organizirano i ponosni smo što smo dobili priliku udomiti takav fantastičan sadržaj i besplatno ga ponuditi gledateljima širom svijeta, rekao je Robert Kyncl, glavni poslovni direktor YouTubea.

Globalni filmski festival We Are One održat će se od 29. maja do 7. juna na YouTube.com/WeAreOne. Gledatelji će moći besplatno pristupiti svim igranim, kratkim i dokumentarnim filmovima, mjuziklima, komedijama i razgovorima obuhvaćenim festivalskim programom.

Prikupljena sredstva bit će proslijeđena Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji i određenim humanitarnim organizacijama.