JobRack platforma za remote poslove na području Istočne Evrope i Balkana

JobRack platforma povezuje talentovane radnike iz Istočne Evrope sa najboljim kompanijama širom svijeta. Poslovi koji se nude su isključivo poslovi od kuće, odnosno remote poslovi. Ukoliko ste samo počeli da razmišljate o remote poslovima onda puno odgovora možete pronaći upravo na ovoj stranici.


jobrack

JobRack surađuje sa kompanijama koje nude dugoročno remote poslove. Na platformi možete pronaći full-time, part-time ili project basis poslove. Poslovi objavljeni na JobRack-u imaju jasno definirano radno vrijeme.

Ukoliko želite da zaradite dodatni novac radeći na daljinu za kvalitetne poslodavce koji žele zaposliti ljude isključivo iz Istočne Evrope onda se možete prijaviti putem ovog linka.

Ova platforma se razlikuje od drugih jer neće tražiti dio vaše zarade. Ono što ste zaradili pripada samo vama!

JobRack smanjuje konkurenciju za remote poslove jer poslodavci će zaposliti iključivo radnika iz Istočne Evrope. Zapošljavaju iz ukupno 24 zemlje Istočne Europe što uključuje: Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Kosovo, Sjevernu Makedoniju, Rumuniju, Sloveniju, Bugarsku, Grčku, Estoniju, Latviju, Litvu, Rusiju, Ukrajinu, Bjelorusiju, Poljsku, Češku, Slovačku, Moldaviju, Mađarska, Kipar i Gruzija.

JobRack je pomogao hiljadama zadovoljnih istočnoeuropljana da dobiju sjajne poslove na daljinu!

Poslovi koje možete pronaći na JobRack su svrstani u sljedeće kategorije: IT, Design, Project Management, Customer Support, Content Writing, Sales/Marketing or Virtual Assistance.

Obično poslodavci traže nekoga ko je talentovan i želi da radi, pa ukoliko nemate puno iskustva ne morate se bojati poslati prijavu. Većina poslodavaca će vam dati priliku za posao čak i kada nemate dovoljno iskustva. Najvažniji su entuzijazam, želja za radom i učenjem.

Mirela Jažić radi za ovu kompaniju kao Jobseekers Support Specialist, te je podjelila nekoliko često postavljenih pitanja o JobRack-u, kao i odogovre na njih:

Kako ću biti plaćen?

Na vama je da se dogovorite sa poslodavcem. Postoje brojne preporuke za isplatu, a za koje znamo da dobro funkcioniraju za mnoge istočnoeuropljane i na vama je da se složite sa svojim novim poslodavcem. JobRack ne obrađuje plaćanja, ne naplaćuje provizije, sve što se dogovorite sa poslodavcem dobijete direktno, u cijelosti.

Kako da znam da mogu vjerovati poslodavcu?

JobRack ima stvarne ljude koji pregledaju sve oglase za posao koji stignu. Ako primjetimo nekoga kome ne vjerujemo, pregledamo oglas direktno s njima. Velika većina poslodavaca je poznata nama ili nekome u našoj mreži. Uvijek radimo na tome da vas povežemo s dobrim, stabilnim i visokokvalitetnim kompanijama. NIKADA nismo imali problema s povjerenjem između naših radnika i bilo kojeg od naših poslodavaca. Uvijek smo tu da vam pomognemo ako imate bilo kakvih nedoumica.

Jesu li ti poslovi stvarni?

Da, ovo su pravi poslovi. Svaki oglas za posao pregleda JobRack tim prije objavljivanja. Vodimo računa da plata odgovara opisu posla i provjeravamo podatke poslodavaca prije objavljivanja oglasa za posao. Na njihovom profilu uvijek možete pronaći i neke podatke o kompaniji. Takođe, niko od vas neće tražiti da platite bilo šta za prijavu na poziciju.