Javni poziv za radno mjesto u Vijeću mladih BiH

 Javni poziv za radno mjesto u Vijeću mladih BiH

Vijeće mladih FBiH raspisuje Javni poziv za poziciju Generalnog/e sekretara/ke, a u skladu sa Statutom i propisanim internim pravilima i procedurama organizacije.

Vijeće mladih BiH nudi puno radno vrijeme sa ugovorom o radu na 2 godine uz mogućnost produženja.

Posao nudi rad u dinamičnom i stručnom timu, te priliku za stjecanjem novih znanja i vještina u pozitivnom radnom okruženju, priliku za usavršavanjem na polju omladinskih politika i omladinskog organizovanja, te putovanja i umrežavanje diljem BiH i u inostranstvu.

Svi zainteresirani kandidati/kinje treba da pošalju svoj CV, motivaciono pismo do 500 riječi, listu referenci, te minimalno dva pisma preporuke na e-mail: konkurs@vijecemladih.ba sa naznakom „Prijava za radno mjesto Genralnog/e sekretara/sekretarke“ najkasnije do 23.10.2020. godine.

Detaljne inoformacije, uslove rada, te tražene kvalitete pogledajte na linku.

Ajla B.

Ajla B.

Studentica sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Svestrana osoba, a pored prava posebice se interesujem za književnost. Pišem, a moji radovi su nagrađivani, te objavljeni u nekoliko zbornika i časopisa. Zaljubljenik sam u svaki vid umjetnosti, a lično smatram da je "umjetnost - sve što nas okružuje".

Možda te i ovo zanima?