Javni poziv izlagačima za Balkan Design Shop @ Mikser House Sarajevo

Mikser House Sarajevo & Balkan Design Shop pozivaju domaće i regionalne dizajnere, proizvođače, samostalne umjetnike i zanatlije da se prijave za mjesto u Balkan Design Shop-u u okviru budućeg regionalnog kreativnog centra Mikser House u Sarajevu koji se otvara 8.septembra u Pofalićima.


Prodavnica balkanskog dizajna u Mikser House-u u Kolodvorskoj 12 predstaviće javnosti najbolje primjere balkanske kreativnosti i preduzetništva kroz selekciju autentičnih proizvoda i rukotvorina domaćih i regionalnih dizajnera i proizvođača.

Advertisements

Ponuda će obuhvatati originalne, savremene komade namještaja i kućne dekoracije, unikatnu odjeću, torbe, majice sa originalnim printovima, autorski nakit, urbani aksesoar, inovativni program za djecu, ekološke proizvode, lokalne gastronomske delikatese, kao i publikacije i stručnu literaturu iz domena kreativnih disciplina, djela savremene domaće i regionalne književnosti.

U Mikser House-u Beograd tokom 5 godina postojanja, preko 60 domaćih brendova I dizajnera u stalnoj postavci I više stotina izlagača tokom Mikserovih marketa, alternativnih proizvođača I autora predstavilo je domaćoj, regionalnoj i stranoj publici svoj rad.

U ponudi Balkan Dizajn Shopa MH U Sarajevu naćiće se I prozvodi najprogresivnijih proizvođača namestaja sa Balkana, Zanata, Gazzde, Prostoria, koji osvajaju prestižne nagrade na međunarodnim manifestacijama I sajmovima. Mikser će biti I njihov glasnogovornik kako bi vesti o njihovim uspesima bile poznatije I domaćoj javnosti.

Ukoliko se bavite kreativnim radom i smatrate da je Vaš proizvod poseban – prijavite se!

Advertisements

Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda (ili linije) proizvoda, minimum 4 fotografije prozivoda, uz kratak prateći opis i okvirnu komercijalnu ponudu, te kontakte: telefon, e-maill, facebook strana, web adresa (ukoliko postoji), relevantni linkovi.

Prijave možete slati do 26.8.2017. u ponoć na e-mail adresu: shop@mikser.rs

Možda baš vi postanete dio Mikserove stalne prodajne postavke!

(STUDOMAT.ba)